Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

Την Πέμπτη 11/8 στις 6.0ο μ.μ πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδος του Αετού Σκύδρας στο Δημοτικό Στάδιο.


Ο πατήρ Γεώργιος αφού διάβασε τα λόγια στην συνέχεια ευχήθηκε υγεία και καλή πορεία στους παίκτες και τους ανθρώπους της Διοίκησης και τους ‘’άγιασε ‘’ με το αγιασμένο νερό.
Τα άτομα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου παρακολούθησαν την τελετή και στην συνέχεια με την εισαγωγή του πρώην προέδρου της ομάδος Γιάννη Ναυρινιάδη να κάνει την παρουσίαση των νέων προσώπων και να κάνει τις ανάλογες συστάσεις μιλώντας παράλληλα στους παίκτες λέγοντας τους πως παρά τα προβλήματα που πέρασε η ομάδα φέτος θα είναι ακόμη πιο δυνατή και θα αποδείξει σε όλους πως δίκαια βρίσκεται στην Γ Εθνική κατηγορία.
Στην συνέχεια τις ευχές τους με την σειρά τους έδωσαν ο γενικός αρχηγός της ομάδος Μελέτης Ανθόπουλος και ο Στρατής Χιώτης. Ενώ και ο Στέλιος Μποζίδης  με τη σειρά του έδωσε στους παίκτες την υπόσχεση πως όλα θα πάνε καλά    στην ομάδα και να έχουν εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την Διοίκηση.
  Τέλος  τον λόγο πήρε ο τεχνικός της ομάδος Γιώργος Τυριακίδης παρουσιάζοντας πρώτα τους βοηθούς του στο τεχνικό τημ της ομάδος  που θα είναι οι Βαγγέλης Ντίσιος,Καρυπίδης,Νίκος Αντωνάς και προστέθηκε και ο Τόλης Μάστορας που θα είναι και υπεύθυνος για την υποδομή της ομάδος αφού ένας από τους φετινούς στόχους θα είναι να η επαναδημιουργία Ακαδημίας της ομάδος για την ανάδειξη των νεαρών παιδιών της περιοχής.
Ο Γιώργος Τυριακίδης είπε μεταξύ άλλων πως είναι συγκρατημένα αισιόδοξος και ότι από δω και πέρα χρειάζεται πολύ δουλειά με ταχύτατους ρυθμούς αφού άργησε αρκετά να οργανωθεί η ομάδα και μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί και το  τελικό ρόστερ της ομάδος  ενώ η προετοιμασία ξεκινάει με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ



 Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το όνομα του ανθρώπου που θα ηγείται της ομάδος του Αετού Σκύδρας την επόμενη χρονιά. Οι άνθρωποι της Διοίκησης κρατάν σαν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του ανθρώπου αυτού λέγοντας μας μόνο πως μπορεί και να είναι ένα από τα παρακάτω άτομα που απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ομάδος. Στις επόμενες μέρες πάντως αναμένεται να ανακοινωθεί  και επίσημα το όνομα.
 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδος απαρτίζεται από τους παρακάτω χωρίς να έχουν διανεμηθεί ακόμη σε όλους αξιώματα:
1.         Στέλιος Μποζίδης
2.         Γιάννης Ναυρινιάδης
3.         Μιχάλης Καραγιάννης’
4.         Μελέτης Ανθόπουλος
5.         Στέλιος Σουρουτζίδης
6.         Φάνης Σεμερτζίδης
7.         Χρήστος Ταλίδης
8.         Μιχάλης Ααμνατίδης
9.         Μηνάς Στέλιος
10.       Ευτυχία Θεοδοσίου
11.       Μίχος Βασίλης
12.       Στρατής Χιώτης
13.       Ιγνατίδης Γιάννης
14.       Κίτσος Γιώργος
15.       Γιάννης Παπαδόπουλος
16.       Στρατής Αυγουστής
17.       Αρης Πολυχρονόπουλος
18.       Ραπτόπουλος Παναγιώτης.



 

 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)