Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΜΙΑ περίεργη, αψυχολόγητη  και λίαν απειλητική επιστολή προκάλεσε αγανάκτηση και αρνητικά σχόλια σε ολόκληρη  την Αλμωπία .
Η επιστολή μέχρι στιγμής είναι αγνώστου πατρότητας ,καθώς απεστάλη από ….δικηγορικό γραφείο προς καταναλωτές της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και την οποία υπογράφει δικηγόρος ,με το απειλητικό ύφος της προκάλεσε δικαιολογημένη θύελλα αγανάκτησης και αρνητικών  σχολίων.
Αναφέρεται σε οφειλές  προς  την ΔΕΥΑ , αλλά προφανώς απηχεί τις απόψεις της πλειοψηφίας ,καθώς δεν υπήρξε  καμιά αντίδραση,  ούτε  διαφοροποίηση  μέχρι στιγμής .
Ταυτόχρονα ο Δήμος  Αλμωπίας  εγκαινιάζει  έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες μέσω δικηγόρων.
Ασφαλώς και όλοι οι δημότες έχουν χρέος να είναι συνεπείς  στις υποχρεώσεις τους . Όμως είναι πασίγνωστη η οικονομική κατάσταση .Η διευκόλυνση  για την τακτοποίηση  των υποχρεώσεών τους   προφανώς πρεπει να είναι  και μέλημα της δημοτικής αρχής. Το  δε χειρότερο  είναι ότι έστειλαν επιστολές και σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει  τους λογαριασμούς . Όταν επιχείρησαν να ζητήσουν εξηγήσεις ,όπως καταγγέλλουν, τους φέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.
Κατά την ταπεινή μας άποψη το ύφος της επιστολής δεν συνάδει με όσα υποστήριζε προεκλογικά ο συνδυασμός που σήμερα διοικεί τον Δήμο. Δίνει δε την εντύπωση ότι δεν σέβεται στο ελάχιστο την προσωπικότητα  των δημοτών.

Η  ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ……
…………………….

ΠΡΟΣ…..

Κύριε,(ή κυρία) σας γνωρίζουμε ότι έχετε χρηματικές οφειλές προς την Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας  «ΔΕΥΑ Αλμωπιας» που εδρεύει στην Αριδαία Ν. Πέλλας,σύμφωνα με τα στοιχεία μας.
Ζητάμε λοιπόν,να προσέλθετε άμεσα στα γραφεία της Επιχείρησης για την ρύθμιση της οφειλής σας εντός δέκα ημερών  από τη λήψη της παρούσας ειδοποίησης.
Διαφορετικά και ύστερα από αυτή την εύλογη προθεσμία θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε στα ελληνικά δικαστήρια και να διεκδικήσουμε σε αυτά το χρέος σας ακόμα και σε βάρος της ακίνητης και  κινητής σας περιουσίας ,επιβαρύνοντας σας με τα δικαστικά έξοδα .

Αριδαία 1/8/2011

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος


…………………………


Η επιστολή σύμφωνα με μαρτυρίες μοιράστηκε από προέδρους τοπικών κοινοτήτων ,χωρίς κανένα αποδεικτικό και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει  πότε και πως ισχύει η περιβόητη προθεσμία που τίθεται ως προς την εξόφληση.
Αυτά ως προς το τυπικό μέρος .
Ως προς την ουσία τώρα , ίσως το ελαχιστο που θα μπορούσε να κάνει η δημοτική αρχή Αλμωπίας  αναφορικά με το ύφος   είναι να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους  πολίτες του Δήμου

3 σχόλια:

  1. Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΪΟΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΠΕΝΕΖΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΣΟΗ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ?ΚΑΙ ΟΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ,ΟΥΙΣΚΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πασοης νομιζει οτι ειναι ακομα στην ΔΟΥ παιδια,να ειστε καλα κυριε Πασοη,στης επομενες εκλογες θα σας τιμησουμε,να ειστε σιγουρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)