Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Κοινό συκοφάντη αποκαλεί τον Χρήστο Μπίνο ο Βασίλης Κανονίδης



Κοινό συκοφάντη αποκαλεί τον πρώην Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπίνο ,ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Βασίλης Κανονίδης .
 Με την παρακάτω επιστολή του κάνει γνωστά τα εξής:

Ο ΧΡ. Μπίνος εκμεταλευόμενος την απουσία   του προέδρου της ΔΕΥΑ από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ,έκρινε ότι βρήκε αυτή την τεράστια ευκαιρία να τον χτυπήσει σε « ζητήματα ηθικής»,πετώντας λάσπη.
Πίστεψε ,όπως όλοι σε αυτές τις περιπτώσεις ,ότι  στο τέλος κάτι θα μείνει.
Ο Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος , Κοσμάς  Β. Κανονίδης και το γραφείο περιβαλλοντικών Εφαρμογών που εδρεύει στην Αριδαία,κατέθεσε προσφορά  κατά 10% μικρότερη .εναντι άλλου μελετητή από τα Γιαννιτσα για την μελέτη περιβαλλοντικής αδειοδότησης μερικών γεωτρήσεων .
Όπως γίνεται πάντα το ζήτημα της ανάθεσης τέθηκε στη κρίση του Δ.Σ.  της ΔΕΥΑ , το οποίο αυτό αποφασίζει. Κατά συνέπεια δεν αποφάσισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ , αλλά το Δ.Σ. λαμβάνοντας  υπ όψη την καλύτερη προσφορά , με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ΔΕΥΑ.
Ο Χρ. Μπίνος ,λοιπόν ,λειτουργώντας  με τον ιδιαίτερο τρόπο που τον διακρίνει ,ως κοινός συκοφάντης ,παραπληροφορεί και καταφέρνει να παραπλανήσει  ακόμα και την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, και να δημιουργήσει αμφιβολίες για την ηθική του προέδρου . ΄Όμως πλανάται.
Ο καθένας  έχει το δικαίωμα και μπορεί  να έρθει στα γραφεία της ΔΕΥΑ και να μάθει την αλήθεια  από τον Διευθυντή της Επιχείρησης για την ακολουθούμενη διαδικασία , η οποία ήταν πέρα για πέρα διαφανής .
  


                                                        Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ

                                                          Βασ’ιλης Κανονίδης

10 σχόλια:

  1. ''Ότι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο''. Το γεγονός και μόνο ότι την ανάθεση την πήρε ΚΑΝΟΝΙΣΗΣ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
    ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ
    ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ
    ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΥΘΙΞΙΑ
    ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ
    "Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 11"
    ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
    ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΞΕ; ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ "ΣΩΣΤΑ" ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία απάντηση βρε Βασιλάκη. Και τώρα νομίζεις οτι μας έπεισες όλους. Καυμενούλη.
    Αλλά βέβαια. Αφού βολέψαμε τη Ραχήλ (κόρη) προεκλογικά και την βάλαμε στην Αγροτική(βάζοντας τον Πασόη να τηλεφωνήσει στην Τζάκρη), τώρα πρέπει να εξασφαλίσουμε μεροκάματο και για το γιο. Λες και δεν ξέρουμε πως στήνονται αυτοί οι διαγωνισμοί των "δυο"¨μελετών. Μιας δικής μας και μιας άλλης, ολίγον ακριβότερης, πάλι δικής μας με την υπογραφή ενός συναδέλφου απο τα Γιανιτσά. Κατεργαρούλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελα ρε κανονιδη λες και δεν σας ξερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    1. ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: 500.000 € ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΒΛΑ
    2. ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ 40.000€ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ Ο ΑΠΣΤΛΔΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ. ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ.
    3. ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΑ ΒΣΚΣ ΚΑΙ ΤΖΒΤΖΔΣ.
    ΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΝΟ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΔΗ?
    Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ?
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ?
    Ο ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ?
    Ο ΠΑΣΟΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βασιλακι.... βασιλακι....σε ξερουμε ρε γαμοτο. ολοι της οικογενειας στο μεροκαματο!!!!!!! βασιλακι τι μισθο σου προτεινε ο δημαρχος; βασιλακι γιατι τον κατεψηφισαν οι κυριοι του διοικητικου συμβουλιου; βασιλακι δωσε εξηγησεις. τοσους μηνες που εισαι προεδρος εκτος απο τα μπινελικια που ριχνεις στους αντιδημαρχους (οτι εχουν υπηρεσιακα τηλεφωνα) τι αλλο εχεις προσφερει στη ΔΕΥΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ελα ρε κανονιδη πολυμισθε...μονο εσεις εχετε παιδια!!με στημενους δηθεν διαγωνισμους με φιλους απο γιαννιτσα κτλ κτλ...νομιζεις εισαι ο πλεον εξυπνος του ΔΣ?πηγες να το περασεις νυχτα αλλα σας πιασανε...δεν ντρεπεστε να παιρνετε δουλειες ετσι?σε ποιους απευθυνεστε?δημαρχε ζητα την παραιτηση του αμεσα!!ειναι γνωστος στην αλμωπια για τις μεθοδους του, μονο ζημια μας κανει!στειλτον σπιτι αμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. esy 8.44 pou eisai daxtylos tou kanonidi.... gia pes mas poios eisai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)