Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Το «ξένο» είναι πιο γλυκό;


Τουλάχιστον ατυχές ατόπημα μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση του Χρήστου Μπίνου και του Χρήστου Χουρσόγλου ,
στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ,όσον αφορά την ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ και την ανάθεση  μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων  στο γιο του προέδρου της ΔΕΥΑ .
Αν πράγματι είχαν γίνει προσφορές ,και η προσφορά του γραφείου του γιού του Βασίλη Κανονίδη  ήταν καλύτερη  , πολύ καλά έκανε η διοίκηση  και τον επέλεξε . Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να φεύγουν όλες οι μελέτες  εκτός Αριδαίας  όπως γινότανε επί δημαρχίας Μπίνου;
Ας μην παριστάνουν τις «παρθένες¨» γιατί την ΔΕΥΑ αυτός και ο διάδοχός του στον Δήμο  που καταχρέωσαν  την  ΔΕΥΑ  , τώρα ζητάν και τα ρέστα, αντί  να σιωπούν .
Όσο για την μείωση μισθών  στη ΔΕΥΑ, που ζητά ο Χ. Μπίνος ,ξεχνά πολύ γρήγορα.
Έκανε πεντακόσιες ερωτήσεις στον Πασόη πότε θα πληρώσει τους παλιούς προέδρους και τους αντιδημάρχους , στην ουσία βέβαια τον ένοιαζε πότε θα πληρωθεί ο Χρήστος Χουρσόγλου τον οποί είχε αφήσει  απλήρωτο ο Τουφεγγόπουλος.


Χ.. Π.


5 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΙΞΙΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ.
    ΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΒΑΣΙΛΑΚΙ ΑΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ Α.Τ.Ε. ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ Η ΟΣΙΟ.?ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ.ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ.ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ?ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΕΡΙ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ?ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΣ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΕΥΑ.ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λετε ρε λαμογια!!!με στημενες δουλειες με δηθεν προσφορες απο τα γιαννιτσα με φιλους του κοσμα...και δηθεν πιο φθηνα ...ενω ο μπαμπας του ειναι στο δημο!!ντροπη σας ρεζιλιδες πειναλες..λες και μονο εσεις εχετε παιδια...να μαθει ο λαος της αλμωπιας τα ρεζιλικια σας γιαυτο σας ξεμπροστιασαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ Η ΟΧΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ (ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΩΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)