Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αγροτικός Αστέρας 2-1


 
Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε η Αναγέννηση Γιαννιτσών αυτήν την φορά με αντίπαλο τον
Αγροτικό Αστέρα.

Το τελικό2-1 ήταν το σκορ της αναμέτρησης που παρακολούθησαν 250 φίλαθλοι των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τις 2 ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Αναγέννηση σαφώς καλύτερη , ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο όπου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και φάσεις , στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο από τον αντίπαλο του και σαφώς ήταν πολύ καλύτερη από όλα τα προηγούμενα ματς , αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον . Μην ξεχνάμε και την αναμενόμενη προσθήκη 5-6 έμπειρων παικτών που θα έρθουν άμεσα στο σύλλογο της Πέλλας τις επόμενες μέρες.







Στο 22' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζει Τζεϊ έγινε το 0-1. το πέναλτι κέρδισε ο Σιμίτς που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των Γιαννιτσών.

Στο 36' μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Παντελίδη μετά από πάσα του Γίονδη απο κοντά σούταρε απόκρουσε σωτήρια ο Λαμπάκης.

Στο 43' το 1-1 είναι γεγονός με τον Αλμπάνη να εκτελεί το φάουλ ο Γίονδης να πιάνει την κεφαλιά πηδώντας πάνω από όλους και να κάνει το 1-1

Στο 75' μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Τοσουνίδη που από κοντά σούταρε η μπάλα όμως πέρασε σύριζα άουτ.

Στο 76' νέο δυνατό σουτ του Καρυοφίλη πέρασα μόλις άουτ.

Στο 81' σέντρα του Μυλωνά απευθείας σουτ του Τσουνίδη πέρασε άουτ.

Στο 88' φοβερή φάση και γκολ για την Αναγέννηση με τον Καρυοφίλη να δίνει στον πάρα πολύ καλό Τοσουνίδη που τρίπλαρε 2 παίκτες βγάζοντας μόνο του (ασιστ) στον Κυζερίδη που με σουτ πέτυχε το 2-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος Θ, Χατζόγλου, Τέλλος, Σπαθάρας , Μπαξεβάνος, Νταντίδης, Μπέκα, Παντελίδης, Γιονδης, Αμπάνης.

Έπαιξαν και οι: Καραογλανίδης, Τοσουνίδης, Κωστικάς, Κωνσταντινου, Μυλωνάς, Καμπόυρης, Παπαδόπουλος Γ, Παπαδημητρίου, Χαλιλαι, Κουδέρης, Καρπόζης, Βλαικουδης, Καρυοφίλλης, Γαβρανίδης, Τσίλης, Κυζιρίδης.




Αγροτικός Αστέρας : Λαμπάκης, Πααπδόπουλος , Παπακωνσταντινου, Ασπρίδης, Σιμιτς, Αβραμόπουλος, Βοσκόπουλος, Καρακατσάνης, Τζει Τζεϊ, Προβατίδης, Πετρισεβιτς Έπαιξαν και οι Σπάθης, Βουτσάς, Σαχινίδης, Βαφεάς, Σολομωνίδης, Βλαχόπουλος, Ελευθριάδης, Καλανίδης, Καθάριος, Καραμουζης, Κυμουσης.




Γ. Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)