Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Aλμωπός – Πέλλα 2-2






Μπάλα είναι και τιμωρεί


Φλύαρος ο Αλμωπός με ορισμένους παίκτες να νομίζουν ότι η μπάλα είναι μόνο για αυτούς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από την Πέλλα ,που δεν ήταν η περισυνή πολύ καλή ομάδα, αλλά όταν χρειάστηκε χτύπησε στον ψαχνό. Οι γηπεδούχοι ήταν  σαφώς καλύτεροι αλλά «κλώτσησαν»  πολλές  ευκαιρίες. ΄Εχασαν και τον Βασίλη Σαμαρά που τραυματίστηκε και βγήκε από το παιχνίδι. Πολύ σημαντική αποδείχτηκε και η απουσία του   τραυματία  Δεμίρη .
Στο 7΄οι γηπεδούχοι δημιουργούν την πρώτη ευκαιρία. Ο Μπογδάνης γυρίζει στο Τσόλκα  σε καλή θέση ,αυτός όμως δεν βρίσκει τη μπάλα.
Στο 17΄ο Τσιμτσιρίδης με δυνατό σουτ κάνει το1-0
Στο 21΄ο Τσαουσίδης φείγει ωραία μέσα στην περιοχή,τον προλαβαίνουν όμως τελευταία στιγμή οι αμυντικοί και διώχνουν σε κόρνερ.
Στο 23΄ο Τσόλκας από 2 μέτρα πιάνει αδύναμο σουτ στην αγγαλιά του τερματοφύλακα. Στο 25΄ η Πέλλα  χάνει καλή ευκαιρία με τον Γάκη που σουτάρει από πλάγια ,άουτ.
Ο Ανδρέας Βοϊτσίδης σηκώνεται από τον πάγκο και βάζει τις φωνές στον παίκτη Τουλγαρίδη ,που ενώ έχει κίτρινη κάρτα συνεχίζει να παίζει σκληρά και να διαμαρτύρεται στον διαιτητή.
Στο 27΄τραυματίζεται ο Σαμαράς και αποχωρεί. Στη θέση του περνά ο Πανταζής.
Στο 40΄ο Τσόλκας προλαβαίνει στο ύψος της περιοχής την έξοδο του Καρακούτση και πλασάρει στην κενή εστία. Η μπάλα φεύγει ελάχιστα αόυτ.
Στην αντεπίθεση η Πέλλα ισοφαρίζει σε 1-1 με δυνατό σουτ του Γάκη από την γωνία της μεγάλης περιοχής.
Στο 42΄ ο Κανωτίδης  αναγκάζει τον Καρακούτση σε πολύ δύσκολη απόκρουση .
Στο 60΄ο Τσόλκας χάνει πολύ καλή ευκαιρία.
Στο 65΄μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα καταλήγει στον Τσαουσίδη ο οποίος με πλασέ κάνει το 2-1
Στο 70΄ο κορυφαίος του αγώνα Κανωτίδης σουτάρει δυνατά από το ύψος της περιοχής ,η μπάλα όμως τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Και ενώ όλοι περίμενα το τρίτο γκολ του Αλμωπού η Πέλλα στο 75΄με σούτ του Γάκη έξω από την περιοχή και από τη δεξιά πλευρά ισοφαρίζει σε 2-2.
Ο Διαιτητής Θεολόγου πολύ μέτριος , όπως και ο βοηθός του Μιχάλογλου . Καλός  ο β΄βοηθός Κελεσίδης

ΑΛΜΩΠΟΣ: Χρήστου , Ταγγίδης , Μανίσης(85΄Παπαδόπουλος), Σαμαράς (27΄Πανταζής), Μπογδάνης , Ν. Παπαδόπουλος,Κανωτίδης, Τσιμτσιρίδης, Ελευθεριάδης, Τσαουσίδης, Τσόλκας.

ΠΕΛΛΑ: Καρακούτσης, Κορώνας, Τνταλίδης, Τουλγαρίδης, Ηλάδης , Λάμπρος, Μπουράκης, Λαγογένης (76΄Σαλίκας), Γάκης,  Γκαντσίδης, Καλοϊδης(70΄Μπρατσούλης)

9 σχόλια:

  1. ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ! ΑΣ "ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ" ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιοι περπατανε βρε παιδια; Δεν ημουν στο παιχνιδι.Τι εγινε; Ειμασταν χαλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο προηγουμενος που τα εγραψε ειναι απο Πελλα ή απο Εδεσσαικο! Τον ευχαριστουμε πολυ αλλα δε δεν τσιμπαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα δοκαρια σπασαμε !την αλλη φορα πιο καλα! Ομαδαρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαλια χαλια η Πελλα.Για ομαδα με στοχους λιγα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. iremiste ligo.mia isopalia ferame min treleneste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΛΛΑ ΡΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ! ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ... 4 ΓΚΟΛ ΤΗΝ ΡΙΞΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρια οφσαιντ αφησε στο Αλμωπο ο 1ος βοηθος και το ενα το εκανε γκολ στο πρωτο ημιχρονο. Συνολικα δυο ευκαιριες για την Αριδαια σε ολο το ματς με τον Τσολκα η μια που προλαβε τον τερματοφυλακα και την εβγαλε αουτ και το «δοκαρι του αερα» απο τον Κανωτιδη η αλλη. Ειναι ευκαιριες το σουτ του Κανωτιδη απο το κεντρο που το εβγαλε κορνερ ο Καρακουτσης και δεν ειναι το κορνερ του Λαγογενη που κοντεψε να βαλει μεσα στο τερμα τον Χρηστου? Ποια μπαλα τιμωρει μας γραφεις και θα σε πιστεψει οποιος δεν ειδε το ματς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΛΛΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΗΡΕΜΙΑ, ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ...ΚΑΛΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΒΡΑΧΥΒΙΑ ΔΕ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)