Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η συνέντευξη Τύπου του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ στις 27/10/2011.


Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη  η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Ε.Π.Σ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο της ένωσης Αλκιβιάδη Νουσηκύρου.
Ο  πρόεδρος της ένωσης αναφέρθηκε Σ την αναβολή της δίκης που ταλανίζετε η ένωση τον τελευταίο καιρό για τις 11/10/2012 και κάλεσε τα δυο σωματεία, το Λιποχώρι και τον Μ. Α. Εσωβάλτων, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσουν να ταλαιπωρούν και να ξοδεύουν την ένωση.

Στην συνέχεια και στα πλαίσια του νέου καταστατικού της ένωσης παρουσίασε την νέα μορφή διοικητικού συμβουλίου που έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αλκιβιάδης Νουσηκύρου
ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κων/νος Πετερίδης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σάββας Παπαδόπουλος και Γεώργιος Ατμακίδης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αντώνης Γιούρος
ΑΝ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κων/νος Δελιγιαννίδης.
Τα θέματα του ταμία και αναπληρωτή ταμία καθώς και οι συνθέσεις στην πλήρη τους μορφή όλων των επιτροπών θα διαμορφωθούν άμεσα.
Πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής παραμένει ο Γεώργιος Ατμακίδης καθώς επίσης και στη τεχνική επιτροπή με την νέα ορολογία ο Σάββας Παπαδόπουλος.
Στην διαδικασία στην οποία υπάρχει, ακόμη δεν μας έχει αναφερθεί εγγράφως η υποχρεωτικότητα της ύπαρξης μέλους του διοικητικού συμβουλίου στην θέση του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας ήμαστε σε επικοινωνία με την ΕΠΟ.
Ο Γιάννης Μελετλίδης λόγω ηλικίας παύει να είναι μέλλος και η επιτροπή διαιτησίας ή θα συμπληρωθεί με τρίτο διαιτητή ή θα υπάρξει πρόεδρος μέλλος από το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης.

Μετά την παρουσίαση το νέου Δ.Σ. ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. αναφέρθηκε στις τρεις ομάδες του νομού όπου θα αγωνίζονται την φετινή αγωνιστική περίοδο στις τρείς Εθνικές κατηγορίες.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην περιπετειώδη και μεγάλη προσπάθεια του προέδρου της Αναγέννησης Γιαννιτσών κ Καραογλανίδη για την άνοδο της Αναγέννησης στην Football League,  για την αθώωση και την παραμονή του Αετού Σκύδρας στην football  league 2 όπου ζήτησε και συγνώμη γιατί δεν μπόρεσε να παραβρεθεί και να βοηθήσει με την παρουσία του στην εκδίκαση της υπόθεσης στην Αθήνα λόγο απουσίας του στο εξωτερικό  και για την άνοδο της ομάδας του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών στην Δ’ εθνική κατηγορία για τον οποίο μας αποκάλυψε ότι πριν από την συνέντευξη τύπου, συνεδρίασε το Δ.Σ. και συστάθηκε μια επιτροπή η οποία απαρτίζετε από τον Σάββα Παπαδόπουλο τον ίδιο τον  Άλκη Νουσηκύρου και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών για να έρθουν άμεσα σε επαφή με τον δήμαρχο Πέλλας κ Στάμκο και με συντονισμένες προσπάθειες και μέσω της περιφέρειας όπου εκεί έχουμε να κάνουμε με την ιδιαιτερότητα που ακούει στο όνομα Διονύσης Ψωμιάδης όπου η σχέση του έχει να κάνει με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, θα μεθοδεύσουνε να προγραμματίσουνε την κατασκευή γηπέδου για την ομάδα του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών το οποίο είναι απαραίτητο πλέον στην πόλη των Γιαννιτσών.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος είπε:
Μπαίνοντας λίγο στην διαδικασία θα ήθελα να τονίσω ότι ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα λόγου. Αυτό είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα και βέβαια από το περιεχόμενο των λόγων του και τον γραφομένων του κρίνεται ως ουσιαστικός ή καινός, ως σοβαρός ή μη σοβαρός, και ως θετικός ή γραφικός και βέβαια την κατάταξη δεν θα την κάνω εγώ, θα ήμουν ο έσχατος που θα επιχειρούσε κάτι τέτοιο. Από την ανάλυση και από την κρίση του ο καθένας θα τον κατατάξει. (Επαναλαμβάνω η επικοινωνία μας είναι μοναδική, και δεν πρόκειται να ξαναέχουμε τέτοιο περιεχόμενο συζήτησης και συνέντευξης).
Είναι σημαντικό ποιος κάνει κάτι, γιατί το κάνει, πότε το κάνει, που στοχεύει και τι εξυπηρετεί.
Τα θέματα τα οποία θα μας απασχολήσουν από πλευράς εισήγησης δικής μου είναι τρία και αφορούν:
Τον τέως προπονητή των μεικτών. Γι αυτό το θέμα πριν αναφερθώ έχω να κάνω και την εξής ανακοίνωση:
Ο προπονητής των μικτών κος Πασαλής Πέτρος είχε μια διαδικασία την οποία θα αναλύσουμε. Αλλά πριν σας αναλύσω την διαδικασία θα ήθελα να σας αναφέρω ότι ο ορισμός προπονητών στα κλιμάκια των νέων είχε ανακοινωθεί για την περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας το όνομα του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή από την Κατερίνη του Γιώτσα Στέργιου. Αυτή ήταν και η ανακοίνωση της ομοσπονδίας. Είναι η ομάδα της οποίας ηγείται ο Φερνάντο Σάντος, είναι η ομάδα που ακολουθείται από τον Φύσα, τον Βόκολο, τον οποίο είχαμε την τύχη να τον έχουμε εδώ πρόσφατα με την εθνική νέων και εκεί γνωρίζω ότι έγινε η επικοινωνία με τον Πέτρο Πσαλή.  Επειδή ο κος Γιώτσας είχε ένα κόλλημα ως συμμετέχων σε ακαδημίες κρίθηκε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει σ’ αυτό το σχήμα και προτιμήθηκε η επιλογή του κου Πέτρου Πασαλή. Οφείλω να σας ενημερώσω ότι γι’ αυτήν την επιλογή ρωτήθηκα, όχι ως αρμόδιος, αλλά ως πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματίων και ως όφειλα να πράξω όχι μόνο έδωσα την συγκατάθεσή μου αλλά υπερέβαλα και διαδικασιών για να έχουμε έναν εκπρόσωπο από τον ποδοσφαιρικό χώρο του νομού μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των εθνικών ομάδων και στο επίπεδο των νέων. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι καμία πικρία, ή καμία διαδικασία από αυτές που προηγήθηκαν τελείως συμπτωματικά όλων αυτών των διαδικασιών δεν μπορούσε να μου επιβάλει μια άλλη ή διαφορετική θέση και εκφράζω και την άποψη όλου του διοικητικού συμβουλίου σ’ αυτήν την διαδικασία.

Το δεύτερο θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε αφορά έναν τέως ή και νυν παράγοντα της Πέλλας, (επίσημα είναι τέως).

Και το τρίτο είναι ένα θέμα το οποίο αναφέρετε σε ανθρώπους που πριν από αρκετά χρόνια είχαν στις τύχες τους την διαιτησία όπου ήταν και ο θεσμικός της φορέας  και τώρα δεν την έχουν. Βέβαια όταν αναφερόμαστε στην διαιτησία εκτός από τους ορισμούς είναι και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο που αφορά την εκπαίδευση, την ανανέωση και την συνεχή κατάρτιση των διαιτητών. Όπως όλοι καταλάβατε αναφέρομαι στον παλαιό σύνδεσμο διαιτητών όπου εκτενέστερα θα αναφερθούμε παρακάτω.

Για την περίπτωση του Πέτρου Πασσαλή

Το θέμα με τον τέως προπονητή κατ’ εμέ έχει τον τίτλο το θέμα που δημιουργήθηκε σε σχέση μα την ένωση μη εξηγήσιμο, δεν εξηγείται και έχει έναν υπότιτλο ως πιθανό ζήτημα επικοινωνίας και αντίληψης ή κατανόησης. Ειδικότερα γνωρίζετε όλοι την πρόσκληση την οποία είχαμε κάνει πριν από ενάμιση χρόνο για αυτό το σύστημα το οποίο είχε το διοικητικό συμβούλιο αποφασίσει, ήρθε ο Πέτρος Πασαλής με το βιογραφικό του, επιλέγει και η όλη εξέλιξη δικαιώνει την επιλογή μας, φυσικά με την όλη διαδικασία που ήταν για όλους τους υποψήφιους ήταν άμισθη μετά την απόφαση του Δ/Σ της ένωσης. Θέλω να τονίσω πως αν σήμερα γινόταν πάλι επιλογή για το πρόσωπο του προπονητή θα κάναμε την ίδια επιλογή, η απόφασή μας τότε ήταν η καλύτερη με όλες τις αποφάσεις μας, της μετέπειτα πορείας του θέματος.  Σχηματίζοντας ένα προπονητικό τιμ σε επίπεδο νομού και δίνοντας την δυνατότητα στο εκθεσιακό κέντρο της Καλλίπολης να έχουν την υλικοτεχνική υποδομή στην διάθεσή τους και ότι μας ζητήθηκε από την πλευρά μας δόθηκε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτό που λέγεται μεικτές ομάδες. Μέσα στην διαδικασία του ενός και μισού έτους έγιναν ίσως στις 200 προσκλήσεις ποδοσφαιριστών, δεν έγινε τόσο από εμένα αλλά και από κανέναν καμία παρέμβαση, παρόλο που και εγώ προσωπικά αλλά και μέλη του Δ/Σ είχαμε οχλήσεις για διάφορα παιδιά όπως είχα και  οχλήσεις του στυλ, ότι διαλέγονται παιδιά από την μια περιοχή ή την άλλη. Εμείς κλείσαμε τα αυτιά μας και δεν ενοχλήσαμε κανέναν και για τίποτα, φυσικά είχαμε επικοινωνία με τους προπονητές αλλά ποτέ δεν έγινε με τον όρο παρέμβαση στο έργο τους, θέλω να πω ότι την ίδια επικοινωνία έχουμε και με τον πρόεδρο επιτροπής του πειθαρχικού και με τον πρόεδρο της μικτής τον Σάββα τον Παπαδόπουλο, μάλιστα διαφωνώντας αλλά και συμφωνώντας σε πολλά θέματα, αλλά στην βάση της κοινής λογικής, επιλέγεται η τελική απόφαση την οποί ακολουθούμε όλοι μας. Εδώ έγκειται και η διαφορά της φιλοσοφίας που είχαμε με τον Πέτρο τον Πασσαλή και αναφέρετε στην επιστολή του. Για την εξέλιξη αυτή θεωρήσαμε ότι κάπου εκεί θα τέλειωνε το θέμα με την επιστολή παραίτησης. Αντί αυτού όμως, δεχτήκαμε μια δημοσιογραφική «δεν θα την έλεγα επίθεση», διόγκωση καλύτερα του θέματος η οποία ήταν παράταιρη με το δημιουργηθέν θέμα. Για αυτό έκρινα σκόπιμο ενημερώνοντας την φίλαθλη κοινή γνώμη κάποια πράγματα να αποκατασταθούν βάση της συνέντευξης, γεγονός που έχει να κάνει πρώτα με την αξιοπιστία του οργάνου και μετά την δική μου και ως οργάνου αλλά και προσωπική. Επαναλαμβάνω πως δεν υπήρξε καμία διαφορά φιλοσοφίας και δεν υπήρξε καμία απολύτως παρέμβαση.

Η πόρτα της Ένωσης είναι για όλους ανοιχτή, δεν περισσεύει κανείς από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Νιώθουμε δικαιωμένοι για την όλη εξέλιξη του Πέτρο Πασαλή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία συνεχίζει να είναι φίλος μας, θεωρώ ότι όλοι αυτή η υπόθεση και ιστορία  αλλού στόχευε.

Για την υπόθεση του κ.Κούλη πρώην παράγοντα της Πέλλας

Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με το δημιουργών πρόβλημα με τον πρώην παράγοντα της Πέλλας. Όπως όλοι γνωρίζετε μας είπαν ότι την πρώτη περίοδο της θητείας μας την πρώτη περίοδο θέλαμε να βγάλουμε την Πέλλα και την δεύτερη τον Εδεσσαϊκό και ως του θαύματος βγήκε ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και εκεί για μας ήταν η ολοκλήρωση της δικαίωσης. Θέλω να τονίσω για πολλοστή φορά ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα «οδηγήσουμε» αγωνιστικά πρωταθλήματα, λάθη διαιτητικά έγιναν και θα γίνονται όσο παίζετε ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να βελτιώνουμε την εικόνα μας. Υπήρξε μία ανακοίνωση σε ένα σαιτ μιας συνέντευξης του πρώην παράγοντα της Πέλλας την οποία βέβαια δεν θα ασχοληθώ αλλά θα σας διαβάσω το εξής από αυτήν : «προτιμήσανε να βγάλουν μια σχολική ομάδα μιας γειτονιάς τον Γιαννιτσών παρά εμάς» και μόνο αυτή η έκφραση χαρακτηρίζει  τον τρόπο σκέψης και δεν μου επιτρέπετε και εμένα και το Δ/Σ να ασχοληθεί με τέτοιο ύφος τέτοιο περιεχόμενο συνεντεύξεις και την παρερχόμεθα πλήρως.
Στην διαδικασία αυτή ενεπλάκη και ο Λάζαρος Πολατιάν θέλοντας να ρίξει λάσπη επιχείρησε να μπλέξει οικονομικές και επιχειρηματικές διαδικασίες στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Επειδή είστε γνώστες, υπάρχει ανακοίνωση από το σαιτ της ένωσης του Λάζαρου Πολατιάν και επειδή το θέμα έχει πάρει το θέμα της δικαιοσύνης θα στοιχειολογίσω από την δεύτερη, μόνο ότι δεν πρόκειται για δωροδοκία και δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν πρόκειται για θέματα ποδοσφαίρου αλλά για διευκόλυνση άλλου αντικρίσματος.
Εδώ το κλείνω το θέμα αυτό καθώς έχουμε κληθεί στην δικαιοσύνη και εκεί θα δώσουμε τις απαντήσεις μας.

Για τους "επίσημους" σύνδεσμο διαιτητών Πέλλας

Το τρίτο θέμα αφορά το κομμάτι της διαιτησίας γενικότερα.
Γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά ότι τα θέματα της διαιτησίας, όπως ορισμοί εκπαίδευση νέων διαιτητών ανήκαν στους συνδέσμους. Όμως εδώ και καιρό δεν διαχειρίζονται τα θέματα της διαιτησίας και αυτό γιατί τα θέματα της διαιτησίας ανήκουν αποκλειστικά στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων και είναι αυτή η υπεύθυνη, υπόλογοι στην όλη διαδικασία.
Αυτές οι ανακοινώσεις έχουν δημιουργήσει επί παντός επιστητού να πλήξουν την λειτουργία της ένωσης όλο το Δ/Σ , τις επιτροπές και εμένα προσωπικά. Όλο αυτό το θέμα ξεκινά λόγω του καθεστώτος της προηγούμενης διοίκησης που είχαν ένα ουσιαστικά ενεργό ρόλο και έχοντας ως υποχρέωσης ως συλλογικός φορέας αυτής της μορφής της μηδενικής σχέσης με την διαιτησία, να μένουν στο περιθώριο, έτσι πήραν θέση στην εκλογική διαδικασία, αυτή η θέση του αυτοκαταργήσει μόνη τους στο να βρεθούν εκτός χώρου.
Επειδή πιστεύουμε ότι κανείς δεν περισσεύει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εμείς όπως και σε όλους αφήσαμε τις πόρτες ανοιχτές, είπαμε ελάτε, οι άνθρωποι της διαιτησίας κάντε την επαφή και συγχρονιστείτε στην δική μας ίδιο συχνότητα, πλέον θα ακολουθήσουμε την δική μας φιλοσοφία όπως αυτήν εκφράζουμε, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει κάτι το διαφορετικό. Από την στιγμή που δεν μπόρεσαν με την καλή έννοια να πιάσουν την δική μας ίδιο συχνότητα, βρισκόμενη στο περιθώριο, επέλεξαν αυτήν την πρακτική, όχι της κριτικής, την κριτική την θέλουμε, την δεχόμεθα σε όλα τα επίπεδα. Προτίμησαν μια γραφική πλέον παρουσία, εκεί έχουν οδηγηθεί.
Είναι δυνατό να μην θέλουν την στιγμή που βρισκόταν ο Κύρος Βασάρας εδώ, να μην θέλουν καμία επαφή μαζί τους, είναι δυνατό την ώρα που έχουμε την εκδήλωση μέσα στην αίθουσα της νομαρχίας, δίνοντας τα λαπ τοπ και κάνουμε μάθημα σε όλα τα σωματεία της Α1 για το οποίο πλην τον δικόν σας γραφομένων κανείς δεν είπε τίποτα αλλά αυτός ο επίσημος όπως τον ονομάζουν σύνδεσμος διαιτητών, εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο όπως για τον αρχηδιαιτητή μας , τον ορισμένο κ.λ.π, το αν είναι μισθωτός από αφορμή από μια ανακοίνωση ενός σωματείου, έχοντας τότε είδη ρωτήσει τον κ.Πεντερίδη αν υπάρχει σχέση μισθωτή και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα απλά και μόνο για να εκτοξεύσουν την λάσπη στον αρχηδιαιτητή.
Θέλω να ξανά επαναλάβω ότι ουδείς έχει αμοιβή, το γνωρίζετε, αλλά όλοι συμβάλουμε πρώτα από όλα με τα έξοδά μας με τα κινητά μας και τις περιοδείες στα γήπεδα.
Δεν δεχόμεθα πλέον κριτική από κανέναν ο οποίος δεν διαδραματίζει κανένα απολύτως ρόλο στο ποδόσφαιρο, καμία αρμοδιότητα, σχέση, παρόλο που είχαμε ανοιχτές τις πόρτες, μένουν από έξω για να πυροβολούν και μόνο αυτό.
Τους λέω λοιπόν πως με αυτό τον τρόπο δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα,, όχι μόνο δεν πρόκειται να σταματήσουν αυτό το έργο το οποίο κάνουν αλλά αναρωτιέμαι κιόλας ότι στην σημερινή της μορφή η διαιτησία έχει 150 εγγεγραμμένους εν ενεργεία διαιτητές . Ήθελα να αναρωτηθώ για τους 100 περίπου ίσως και λιγότερους μη ενεργεία και κάποιοι λίγοι εν ενεργεία που ανήκουν στον σύνδεσμο, θέλουν να διεκδικήσουν με αυτό τον τρόπο θέματα γύρω από την διαιτησία;

Το ξαναλέω ότι για μας ουδείς περισσεύει. Καλούμε για μια ακόμη φορά στο πνεύμα υποχρέωσης που έχουμε να κάνουμε απέναντι στο χώρο του ποδόσφαιρο, όποιος πιστεύει ότι μπορεί δανειζόμενος στην δική μας γραμμή και δεν το λέω με αλαζονεία, οι πόρτες της ένωσης είναι ανοιχτές, πολύ δε περισσότερο όταν μέσα στις ανακοινώσεις χρεώνουν στον πρόεδρο της πειθαρχικής και σε όλους μας,  εκπτώσεις  λόγω φημολογίας συμμετοχής του προέδρου σε βουλευτικές εκλογές και άλλου τέτοιου είδους λαθών που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.
Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε ως διοικητικό συμβούλιο με αυτόν τον οποίο λέγεται σύνδεσμος διαιτητών, εξέφραζε παλιά κάποια πράγματα αλλά σήμερα δεν εκφράζει απολύτως τίποτα.
Δεν θα παρασυρθούμε σε όποιας ανακοίνωση με ύβρεις ή χωρίς και βεβαίως το δίδυμο πρόεδρος, γενικός γραμματέας είναι το ίδιο δίδυμο στον σύνδεσμο διαιτητών βόλεϊ. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ασχοληθούμε ξανά σε αυτά τα θέματα. Η συνέντευξη αυτή είναι πρώτη και τελευταία και δεν θα παραχωρηθεί στο μέλλον ποτέ.
Όσοι θέλουν να εθελοτυφλούν στα όσα καλά έχουν δει όλοι στα γήπεδα μας και εξακολουθούν να ρίχνουν λάσπη, ένα μήνυμα τους στέλνουμε: στα διαμάντια λάσπη δεν κολάι.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της πειθαρχικής ο οποίος είπε:

Πιστεύω ότι αυτό το Δ/Σ λειτουργεί βάση του καταστατικού του και  κύρια με βάση το όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό μας. Σίγουρα άνθρωποι είμαστε και λάθη θα γίνονται. Όσο αφορά τον παράγοντα της Πέλλας ο οποίος τεχνηέντως αναφέρετε και στο δικό μου το όνομα, ζήτησα και εγώ να δοθούν εξηγήσεις από τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτητών οι οποίες μας κάλυψα και εμένα και το Δ/Σ. Από την στιγμή μάλιστα που εμπλέκετε και η δικαιοσύνη , πλέον μένει στα χέρια αυτής.
Όσο αφορά τώρα τους Επίσημους από τον σύνδεσμο διαιτητών Πέλλας, αυτό που γνωρίζουμε όλοι είναι ότι σε παγκόσμιο επίπεδο όλων των φορέων φίφα, ουέφα κλπ, τα πρόβλημα τα πλέον και οι αρμοδιότητες της διαιτησίας είναι στις ομοσπονδίες, ενώσεις και όχι σε συνδέσμους διαιτητών.
Τα σχόλια, όπως χαιρετίζουμε την απόφαση του Πέτρου του Πασαλή, δεν ισχύει καθώς δεν χαιρέτισα καμία απόφαση του καθόλα αξιόλογου Πέτρου Πασαλή όταν προσλήφθηκε. Ανήκουμε στο 5% των αποφάσεων, σας λέω ότι ανήκουμε στο 100% αυτή την στιγμή και εκπροσωπούμε όλα τα σωματεία της ένωσης.
Δεν μπορεί κανένας να μας βάζει ποσοστά.
Σήμερα πηγαίνουμε στα γήπεδα και νιώθουμε περήφανοι στο ότι παρακολουθούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 500-600 φίλαθλοι, γίνονται παιχνίδια που ενδεχομένως να είναι καλύτερα από αυτά μεγαλύτερων κατηγοριών.
Αυτό είναι που μας ικανοποιεί.
Είχαμε μια διαιτησία η οποία είχε προβλήματα, σε συνεργασία με την επιτροπή προσπαθούμε όλα αυτά μέσα από την εκπαίδευση αλλά και από όλους αυτούς που ήρθαν και διδάξαν για την διαιτησία αξιόλογη διαιτητές που μας επισκέφτηκαν στα τόσα χρόνια δεν είχα δει κανέναν.
Λένε ότι γίνονται παρεμβάσεις στο έργο το δικό μου. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου.
Κρινόμαστε από όλους, δεχόμαστε την δική σας κριτική και όλων για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας.
Δεν δεχόμαστε την λάσπη σε δημοσιεύματα και σας ξαναλέω ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στο έργο  μας.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που μας καίει χωρίς να βάλουμε τις ομάδες των μεγαλύτερων κατηγοριών στο περιθώριο αλλά θα είμαστε αρωγοί της όλης προσπάθειάς τους.

Στην συνέχεια της συνέντευξης πήραν τον λόγο και τοποθετήθηκαν τόσο ο κ.Παπαδόπουλος Σάββας, ο Λάκης Καραογλανίδης, οΠετερίδης  Κώστας και ο Λάζαρος Πολατιάν, εκτεταμένα αποσπάσματα θα σημοσιεύσουμε τις επόμενες μέρες.
Στο τέλος απαντήθηκαν ερωτήσεις των δημοσιογράφων για συγκεκριμένα θέματα τα οποία απασχόλησαν το Δ/Σ της ένωσης.



 Πηγή : ΜΑΤΙΕΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)