Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Δυτικό –Αλμωπός 0-3

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε ο Αλμωπός με τη εκτός έδρας νίκη στο Δυτικό και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
 Η ομάδα του Βασίλη Σαμαρά, με αρκετές αλλαγές στην αρχική της συνθεσή, παρουσιάστηκε σοβαρή, ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι παίκτες του Αλμωπού μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με σουτ του Πανταζή έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Αλμωπός συνέχισε την πίεση και λίγα λεπτά αργότερα, στο 15ο λεπτό, έκανε το 0-2 με τον νεαρό Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος έπιασε όμορφο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δυτικού. Μετά το δεύτερο γκολ, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, χωρίς όμως ο Αλμωπός να χάσει την κυριαρχία του και έτσι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα στο χώρο του κέντρου και δημιούργησε τις προϋποθέσεις από νωρίς για τρίτο γκολ αλλά δεν ήταν ουσιαστικός στη τελική προσπάθεια. Τελικά το 0-3 έγινε προς το τέλος του παιχνιδιού, στο 88ο λεπτό, με τον Τσόλκα που έγινε αποδέκτης της κάθετης πάσας του Νίκου Παπαδόπουλου, πέρασε τον τερματοφύλακα του Δυτικού και πλάσαρε σε κενή εστία.







Το φιλμ του αγώνα:

9' ΓΚΟΛ 0-1 για τον Αλμωπό με σουτ του Πανταζή έξω από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από πάσα του Μπογδάνη.

15' ΓΚΟΛ 0-2 για τον Αλμωπό με σουτ μέσα από την περιοχή του Γιάννη Παπαδόπουλου.

18' ψηλοκρεμαστό σουτ για το Δυτικό, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Αλμωπού, με τον Χρήστου να ελέγχει και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

59' ο Νίκος Παπαδόπουλος βρήκε υπέροχα τον Τσόλκα στην πλάτη της άμυνας του Δυτικού, με τον τελευταίο να περνάει τον τερματοφύλακα από πλάγια, να πλασάρει και τους αμυντικούς του Δυτικού να διώχνουν την μπάλα πάνω απ' τη γραμμή.

68' ο Νίκος Παπαδόπουλος σε μία εξαιρετική προσπάθεια κατα μέτωπο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Δυτικού.

70' σουτ του Δεμίρη έξω από την περιοχή, λίγο άουτ.

80' ο Τσιμτσιρίδης προσπαθεί σε τετ α τετ να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Δυτικού χωρίς αποτέλεσμα.

85' σουτ του Νίκου Παπαδόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έπεσε εντυπωσιακά στη γωνία του ο τερματοφύλακας του Δυτικού και έδιωξε σε κόρνερ.

88' ΓΚΟΛ 0-3 για τον Αλμωπό με τον Τσόλκα, που έγινε αποδέκτης της κάθετης πάσας του Νίκου Παπαδόπουλου, πέρασε τον τερματοφύλακα του Δυτικού και πλάσαρε σε κενή εστία.

90' επέλαση του Τσόλκα από δεξιά που σέντραρε για τον Ν. Παπαδόπουλο, ο δεύτερος πάσαρε για τον Τσιμτσιρίδη που πλάσαρε, με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από την εστία του Δυτικού.

Διαιτητής: Ροδοβίτης, Βοηθοί: Σίπκας, Τοπουσδώνης.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου (77' Καραγιαννίδης), Παντάζης (60' Σαββίδης), Δεμίρης, Μπογδάνης, Μανίσης, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Ι., Κανωτίδης, Τσιμτσιρίδης, Μιχαηλίδης, Θωμάς Ε (46' Τσόλκας).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)