Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής




Συνεδριάζει αύριο Τρίτη η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας στις14.00  με  τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:




Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης του Μήνου Χρήστου του Ηλία, κατά του Δήμου Αλμωπίας, εις χείρας τρίτου.(βάσει αρίθμ.66/2011 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας)


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης του Μήνου Χρήστου του Ηλία, κατά του Δήμου Αλμωπίας, εις χείρας τρίτου.(βάσει αρίθμ.70/2011 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας)


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Διαταγής πληρωμής και Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης των : 1.Χρήστου Λαγούδη του Τραϊανού και 2.Δημητρίου Δημητρά του Χρήστου κατά του Δήμου Αλμωπίας, εις χείρας τρίτου.(βάσει αρίθμ.221/2011 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας)


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αριθμ. 67/2011 Διαταγής Πληρωμής Ειρηνοδικείου Αλμωπίας που αφορά στην υπόθεση Σαπουντζή Ευαγγέλου του Ιωάννη κατά του Δήμου Αλμωπίας


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αριθμ. 241/2011 Διαταγής Πληρωμής Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας που αφορά στην υπόθεση Μπουρνάζη Δημητρίου του Χρήστου κατά του Δήμου Αλμωπίας


 Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αριθμ. 113/2011 Διαταγής Πληρωμής Ειρηνοδικείου Αλμωπίας, που αφορά στην υπόθεση Δασκαλίνα Αγγέλου του Δημητρίου κατά του Δήμου Αλμωπίας


 Εντολή λήψης ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ για απαγόρευση διακοπής ρεύματος στις γεωτρήσεις του Δήμου


 Ανάθεση σε δικηγόρο χειρισμού της υπόθεσης από την αγωγή Σαρήογλου κατά του Δήμου Αλμωπίας


 Καταχώρηση απογραφής έναρξης στο Βιβλίο Απογραφών και Ισολογισμών του Δήμου Αλμωπίας


 Έγκριση της απόδοσης λογαριασμού για χρηματικό ένταλμα που αφορά στην προπληρωμή χρηματικού εντάλματος ύψους 3.540,19€ για Επεκτάσεις Φ.Ο.Π. Τ.Π. 2011( Τ.Κ.Σωσάνδρας).


 Ακύρωση των αρίθμ. 127-128-150-151-168/2011 αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής, που αφορούν ψήφιση πιστώσεων για “Επεκτάσεις Φ.Ο.Π”, λόγω του γεγονότος ότι παρήλθε η προθεσμία έκδοσης εντάλματος προπληρωμής .


 Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή, ύψους :1.348,20 €


 Καθορισμός όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Ριζοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)