Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

«Πονοκέφαλος» ο ειδικός γραμματέας για τον Δήμο Αλμωπίας


Στα δύο φαίνεται ότι είναι διχασμένος  ο συνδυασμός του δημάρχου Αλμωπίας για το θέμα του ειδικού γραμματέα.
Υπάρχουν αυτοί που θεωρούν κάτι παραπάνω από αναγκαία  την πρόσληψή του προκειμένου να αποτελέσει  συντονιστικός κρίκος , υπάρχουν όμως και αυτοί που θεωρούν ότι μπορεί να δημιουργηθεί γκρίνια επειδή μέχρι τώρα επικαλούνται διαρκώς οικονομικά προβλήματα σε άλλους τομείς.
Το πιο δύσκολο μάλλον έγκειται  στο πρόσωπο , καθώς  ναι μεν έχει βρεθεί ,αλλά προς το παρόν δεν συμφωνούν όλοι.

4 σχόλια:

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ Π.ΜΗΧΑΝΙΚΟ.ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΑΙ ΓΑΤΙ ΒΑΛΤΟΣΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΩΤΑΓΡΑΦΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ. ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΔΑΙΤΕΡΟ ΚΑΫΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ.ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ;;;;;ΠΑΣΟΗ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο. Γ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ. ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΡΕΙ ΓΡΑΜΜΕΤΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ. ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΑΔΕΙΩΝ, ΑΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΩΝ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ 75%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά είναι να προσληφθούν καιμερικοί ακόμα ειδικοί σύμβουλοι γιατί οι υπάρχοντες δεν επαρκούν. Άραγε δεν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι με το δυνδιασμό του Πασόη με παιδιά που τελείωσαν πανεπιστήμιο?

      Διαγραφή

(3)