Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Καρναβάλι με μισή καρδιά




Από την μια οι συνεχείς επικλήσεις της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας για τα οικονομικά  προβλήματα και από  την άλλη οι μαύρες μέρες που περνάει η αγορά ,έχουν φέρει σε προβληματισμό τους  υπεύθυνους του Δήμου  για το ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ καρναβάλι
. Τυχόν μη διοργάνωσή  του θα θεωρηθεί ήττα καθώς η παράταξη του Πέτρου  Ζέρζη το ξεκίνησε και το καθιέρωσε . Υπάρχει και η περσινή εμπειρία . Οι περί διαφάνειας  διακηρύξεις  πήγαν περίπατο και ο απολογισμός που εξαγγέλθηκε δεν έγινε  ποτέ.
Εκείνο που φοβίζει περισσότερο είναι το ενδεχόμενο να μην υπάρξει η αναμενόμενη οικονομική συμμετοχή από τους επαγγελματίες.

5 σχόλια:

  1. την ερχόμενη βδομάδα η δραστήρια Αντιδήμαρχος Κατερίνα Μπαγκή.....μπλα μπλα μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den se pisteyoume allo. pseudeis plirofories diadideis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΚΕΔΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΕΣ" ΤΗΣΣ ΚΑΣ ΔΟΥΚΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ.Η ΤΖΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΑ?ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΕΙ.ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ. ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΓΚΗ. ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. as plhrosoyn osoys xrvstane kai as afeisoyn ta karnabalia kai ta panyghria

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)