Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

«Προανακριτική» στο Δημαρχείο για διαρροή πληροφοριών



Λίγο έλειψε  να συσταθεί προανακριτική επιτροπή στο Δημαρχείο Αλμωπίας ,προκειμένου ,να διερευνηθεί  πως διέρρευσαν οι πληροφορίες που έφεραν τον πρώην Δήμαρχο Εξαπλατάνου να απειλεί τον σημερινό  Δήμαρχο Αλμωπίας

Σύμφωνα με ασφαλέστατες  πληροφορίες  έγινε γενικός χαμός, αλλά επί της ουσίας των απειλών δεν έγινε  κανένας λόγος .
Η στάση αυτή προκάλεσε πολλά ερωτηματικά  ακόμα και σε στενούς συνεργάτες του Δημάρχου ,οι οποίοι δεν μπορούν να κατανοήσουν για ποιο  λόγο προκλήθηκε τόσος μεγάλος πανικός .  Ούτε και για ποιον λόγο έδειξε ενοχλημένος  και τόσο τρομοκρατημένος ο Δήμαρχος  από την δημοσιοποίηση του θέματος  ,την στιγμή μάλιστα που ενώ δέχτηκε απειλές , ο ίδιος έδειξε σεβασμό και αξιοπρέπεια  και γενικά στάθηκε στο ύψος του.Άλλος στην θέση του θα τον είχε βγάλει εξω από το γραφείο κακήν -κακώς .
'

7 σχόλια:

  1. τελικα ρε πετρο που εγινε το επεισοδειο σε καφε[μπροστα σε θαμωνες]η στο γραφειο του δημαρχου [απ"οπου θα τον πετουσε εξω] η μηπως ειναι ονειρα χειμερινης νυκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΤΡΟ ΚΆΘΕΣΤΕ ΌΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΟΝ ΕΦΡΕΜ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΦΡΕΜ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φερτε μου τον φαλακρό να του βγάλω λίγα μαλλιά ρε παιδιά.Εχει το θράσος να απειλεί κιολας το λα.......ιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΚΟ. Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ? ΑΛΛΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΠΑΣΟΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...πως διέρρευσαν οι πληροφορίες; Απλό! Στις αρχές του μήνα να δείτε την ταινία: "τα όμορφα πουλια όμορφα κελαηδάνε". Χμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)