Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζουν να αυτογελοιοποιούνται στον Δήμο Αλμωπίας




Αντί αν δώσουν μια απάντηση ,όπως αρμόζει σε έναν Δήμο ,  και να τελειώνουν κάποια ατυχή  ζητήματα ,συνεχίζουν να ξύνονται σε …διάφορες γκλίτσες . συνεχίζουν να αυτογελοιοποιούνται..
Την πεπονόφλουδα αυτή την φορά πάτησε η κατά τα άλλα πολύ σοβαρή πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ κ. Αθηνά Δούκα .
Σε απάντησή του μέσω  του διαδικτύου  αναφέρεται  στα δώρα αγάπης του Δήμου , για τα οποία τους καταλόγισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο  αργοπορία στον χρόνο διανομής .
Αφού θεωρούν αυτό το θέμα είναι το μείζον ας το ξεκαθαρίσουν με μία συνέντευξη τύπου  για να τελειώνει . Με αυτό τον τρόπο δίνουν την εντύπωση ότι  φοβούνται  να αντιμετωπίσουν  τον  τύπο δια ζώσης . Άλλωστε δεν είναι και ΄τοσο τυχαίο που η Αντιδήμαρχος κ. Αικατερίνη Μπαγκή δήλωσε ασθένεια όταν της ζητήθηκε την Δευτέρα να πεί την άποψή της για το θέμα στο ΡΑΔΙΟ –ΑΛΜΩΠΙΑ που φιλοξένησε την άποψη του δημοτικού συμβούλου Νίκου Αποστολίδη ,ο οποόις ανακίνησε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο .  Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κ. Μπαγκή  παραβρέθηκε στη σύσκεψη για το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι και έδειχνε  μια χαρά.
Δίνουν την εντύπωση  ότι κάτι θέλουν να κρύψουν .
Το παράξενο είναι ότι η κ Αθηνά Δούκα  , στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν εξέφρασε καμία θέση ή άποψη για το ΘΈΜΑ . Ούτε και μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές.δηλ απαντήσεις μέσω διαδικτύου Είναι προφανές ότι κατόπιν πιέσεων(χρησιμοποιεί  στη δήλωση πρώτο πληθυντικό πρόσωπο και όχι πρώτο ενικό, ενώ σχεδόν όλη η  δήλωση είναι ίδια με αυτήν του Δημάρχου ) αναγκάστηκε  να δηλώσει διαδικτυακά τα παρακάτω



: «Θα θέλαμε να απαντήσουμε σε αυτούς που μας κατηγορούν ότι ξεχάσαμε τους ανήμπορους πολίτες της Αλμωπίας, ότι έχουμε δώσει έναν σημαντικό αριθμό δεμάτων σε αρκετές οικογένειες που τα είχαν ανάγκη.

Ωστόσο, δεν είναι στον χαρακτήρα μας να διαλαλούμε ότι κάνουμε τέτοιες πράξεις.

Αυτά είναι ζητήματα ανθρωπιά και δεν πρέπει να γίνονται προϊόν διαφήμισης ή δυσφήμισης από κανέναν.

Επειδή όμως κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν σχετικές αναφορές, απαντάμε ότι εκτός από τα δέματα αγάπης προσφέραμε και αρκετά ρούχα.

Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι τα δέματα των προηγούμενων Διοικήσεων παραμένουν απλήρωτα, ενώ εκκρεμεί αγωγή ύψους 10.000 ευρώ από κατάστημα της περιοχής.




Εμείς τι να πούμε; Αθηνά κρίμα . Θες να  στέκεσαι στο ύψος άλλων και οχι στο δικό σου .

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα εκανε δηλωση η δουκα???χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...ρωτηστε τους εργαζομενους αν την ξερουν.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ......ε! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ......ΝΑ ΒΕΛΛΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρα από όσα γράφονται, αυτό που πραγματικά είναι λυπηρό είναι ότι η Αλμωπία ακόμη δεν έχει συνηθίσει την παρουσία και τη διεκδίκηση πολιτικών θέσεων από γυναίκες. Ξέρετε πόσοι άντρες δημοτικοί σύμβουλοι - γλάστρες υπάρχουν ; Επίσης δε γνωρίζω κανένα πραγματικά επιστήμονα ( έτσι για απάντηση στο 12:15) που να ψάχνει εξηγήσεις και να μην μπορεί να ξεχωρίσει τα σχόλια από την είδηση.Εκτός και εάν επιστήμονα θεωρούμε τον καθένα που έχει ένα πτυχίο ( πτυχιούχος και όχι επιστήμονας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)