Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Σκληραίνει η Κόντρα του Συνδέσμου Διαιτητών με την ΕΠΣ Πέλλας



 Με αφορμή τα δώρα που όπως ισχυρίζεται ο Σύνδεσμος προμηθεύτηκε η ΕΠΣ Πέλλας ,από Πολυκατάστημα και όχι από επιχειρηματίες της περιοχής , σκληραίνει η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο . Στο δελτίο τύπου του συνδέσμου διαιτητών αναφέρεται.







Η ετήσια παιδική εκδήλωση του Συνδέσμου Επισήμων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πέλλας .


 Στις 28-12-2011 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών στην Έδεσσα η ετήσια παιδική εκδήλωση του Συνδέσμου , με τη συμμετοχή σχεδόν του συνόλου των παιδιών των διαιτητών-μελών μας.

Παρών ήταν και Άγιος –Βασίλης , η παρουσία του οποίου χαροποίησε και ενθουσίασε τα παιδιά. Κάθε χρόνο τα δώρα που μοιράζονται στα παιδιά μας , αγοράζονται από διαφορετικούς επαγγελματίες του Νομού , στηρίζοντας έτσι την τοπική οικονομία. Έχοντας την ίδια τακτική και φέτος , μοιράσαμε στα παιδιά μας δώρα , που αγοράσαμε από επαγγελματία του Νομού.


Δυστυχώς όμως , η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και ο Πρόεδρός της κ. Νουσηκύρου, προσπαθώντας να μας μιμηθούν , γιατί δεν είχαν κάτι άλλο πρωτότυπο να κάνουν , μοίρασαν σε παιδιά << διαιτητών >> δώρα , τα οποία προμηθεύτηκαν από πολυκατάστημα της περιοχής Γιαννιτσών , το οποίο πρόσφατα τέθηκε σε λειτουργία , απαξιώνοντας έτσι τους επαγγελματίες του Νομού , οι οποίοι αναζητούν τη στήριξη στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνούν.


Από έναν περιφερειακό Σύμβουλο περιφερειακής ενότητας Πέλλας θα περιμέναμε , τουλάχιστον ,το αυτονόητο.


Για το Σύνδεσμο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ         ΧΑΡΙΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ

2 σχόλια:

  1. οι εργαζόμενοι σε αυτό το (πολυκατάστημα της περιοχής Γιαννιτσών , το οποίο πρόσφατα τέθηκε σε λειτουργία)δεν είναι μέρος της τοπικής οικονομίας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ .
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΙΔΡΩΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)