Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΟΡΦΕΑ ΡΙΖΑΡΙΟΥ


Στον σημερινό αγώνα (21.01.2012) της ομάδος μας με τον Άρη Πρ. Ηλία, ο Ορφέας για ακόμη μία φορά, αντιμετώπισε μια εχθρική και ανεκδιήγητη διαιτησία από τον κ. ΤΟΜΙΔΗ ο οποίος ως γνωστών αποτελεί και "αξιολογημένο διαιτητή" της Ε.Π.Σ. Πέλλας!
Στον αγώνα με τον Άρη Πρ. Ηλία ο κ. Τομίδης ήταν αυτός που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα, σε μία φάση όπου υπήρξε καθαρή ανατροπή του ποδοσφαιριστή της ομάδος μας εντός της περιοχής από τον τερματοφύλακα του Προφήτη, φάση την οποία ο "διαιτητής" του αγώνα είδε ως επιθετικό φάουλ αποφεύγοντας φυσικά να αποβάλλει τον τερματοφύλακα και να δώσει το πέναλτι υπέρ της ομάδος μας! Αξιοσημείωτη ήταν και η απάθεια των βοηθών κ. Δημόπουλου & κας Εφραιμίδου οι οποίοι είχαν κλειστά τα μάτια τους στην προκειμένη φάση. Για ακόμη μία φορά, η Δοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, νιώθουν αγανακτισμένοι, αδικημένοι και θύματα της Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας η οποία ΔΕΝ είναι σε θέση να αξιολογεί σωστά και αντικειμενικά τους διαιτητές της, ενώ οι παρατηρητές κάθε αγώνα αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία δίνοντας μόνο το παρόν, χωρίς να υπάρχει καμία κρίση από μέρους τους. Τέλος η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται κάνοντας αυτό που αγαπά και περιμένοντας μια απάντηση από τον Πρόεδρο και τον Αρχιδιαιτητή της Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας.




Με εκτίμηση
το Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. paidia gnvrizeimhpvs poses kokkines eprepe na bgalei o tomidhs sto rizari kai xaristhke;diamarthreste kiolas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΣΤΟ ΡΙΖΑΡΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΗ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΕΥΧΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΙΤΟΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΕ ΑΓΑΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΕΡΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. perastia ekei sta paidia tou rizariou tis omadas pou tin exei analavei ergolavia o dimos edessa gia evnoitous logous i opoia einai kai thigatriki tou edessaikou. stamatiste na vgazete kathe fora to kompleks katoterotitas pou exete me ton profiti.
    o diaititis itan alathastos den uparxei kamia periptosi penanti opws lete o termatofilakas kai o epithetikos sas pou einai oi protagonistes tis fasis kseroun polu kala oti den eiparxei kamia epafi. alla aftos pou prepei na diamartirete einai o profitis pou tou akurothike pantakatharo goal. kai skor tha itan 1-3. me vasi tis xamenes efkeries kai tin geniki eikona tou paixnidiou to skor eprepe na einai 1-5 kai milate kante prota omada kai meta vgalte anakinoseis sta plog

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)