Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Εξελίξεις από βδομάδα στον Δήμο Αλμωπίας .

Χρονοδιάγραμμα για να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες φέρονται να έθεσαν στενοί συνεργάτες του Δημάρχου Αλμωπίας. Μεταφέροντας προφανώς και την δυσαρέσκεια που υπάρχει πλέον  στην παράταξή του , ζητούν γρήγορο ξεκαθάρισμα  σε πολλά ζητήματα ,διαβλέποντας πως η περίοδος χάριτος τελείωσε .
Δεν είναι όμως βέβαιοι ότι μπορούν να προχωρήσουν  ,καθώς διαπιστώνουν και οι ίδιοι  αναβλητικότητα   και αργά αντανακλαστικά .
Το θέμα του γενικού γραμματέα που ανακίνησαν , μένει μετέωρο ,καθώς σκέπτονται  ότι στη παρούσα φάση μπορεί να κατηγορηθούν για άσκοπες σπατάλες . Ενδεχομένως προσωρινά να παγώσει.  Υπάρχουν όμως και οι απόψεις ότι πρέπει να τελειώνει , μια ώρα  αρχύτερα.  Το πρόσωπο έχει βρεθεί , οι όποιες αντιρρήσεις έχουν καμφθεί και μένει μόνο ο χρόνος.
Στο θέμα των αλλαγών  αντιδημάρχων ,δεν γεννάται κανένα ζήτημα  προς το παρόν ,γιατί έχουν οριστεί , για δύο χρόνια. Πιθανότατα όμως σύμφωνα με πηγή πολύ κοντά στον Δήμαρχο, οι αλλαγές να γίνουν τον Αύγουστο , στο μέσον δηλαδή ακριβώς της θητείας.

2 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΣΤΟ CLUB NEMESIS,ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΥΧΑΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mallon den eixes kali parea file gia na kathese kai na asxoleise me tetoies ......!!!!!!!!!! ande sixaritiria pou ebgales ena simperasma, mas esoses tora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)