Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αγέλες τα αδέσποτα σκυλιά στο κέντρο των Γιαννιτσών




Τεράστιο είναι το πρόβλημα στο κέντρο των Γιαννιτσών γύρω από την πλατεία Γκόνου Γιώτα με τα δεκάδες (ναι καλά διαβάσατε) αδέσποτα σκυλιά από μικρά μέχρι τεράστια που προκαλούν τον φόβο σε παιδιά και ενήλικες ορμόντας σε αυτοκίνητα και σε περαστικούς. Το πρόβλημα των αδέσποτων στα Γιαννιτσά έχει γίνει μεγάλο τους τελευταίους μήνες ενώ τώρα έχει φτάσει σε απροχώρητη κατάσταση  προκαλώντας τα σκυλιά αυτά φόβο και κίνδυνους για την υγεία των κατοίκων με τα κόπρανα τους να βρίσκονται παντού  . Οι φιλοζωικές οργανώσεις της περιοχής και προπαντός ο δήμος Πέλλας, έπρεπε εδώ και καιρό, να είχαν μεριμνήσει για  το μάζεμα των αδέσποτων ζώων, την στείρωση και τον εμβολιασμό τους, μεταφέροντας τα στο κυνοκομείο που από ότι θυμάμαι είχε εγκαινιαστεί πριν 3 χρόνια περίπου.
Καλό θα είναι να γίνει άμεσα κάτι πριν έχουμε κάποιο ατύχημα είτε για τα ζώα από κάποιον ασυνείδητο, είτε για τους ανθρώπους από αυτά και να δοθεί τέλος σε ένα πρόβλημα που όλο και γίνεται μεγαλύτερο χάρη στην αδιαφορία των «υπευθύνων». Μαζέψτε τα ζώα, γιατί είναι κρίμα και για αυτά και για τους ανθρώπους η όλη κατάσταση.




2 σχόλια:

  1. να γίνει διαγωνισμός ποιά είναι η χειρότερη πόλη σε αδέσποτα!
    Ποσους δαγκωσαν..π'οσα κοπάδια έχει η κάθε πόλη, πόσα κιλά περιτώματα έχει η κάθε πόλη!!!
    και μετά θέλουμε να είμαστε ευρώπη!!
    Ασία είμαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι στην Αριδαία τί γίνεται; Στο απροχωρητο εχει φθασει η κατασταση σε καποιες γειτονιές! Αρεσει μάλλο στους φιλοζωους να τα βλεπουν έτσι να τυραννιουνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)