Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκονται κόμματα και υποψήφιοι .







 Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει πληθώρα ενδιαφερόμενων για το ψηφοδέλτιο της Πέλλας .
Η  κατάσταση σχεδόν έχει ξεκαθαρίσει πλην της Αλμωπίας , όπου τα πάντα είναι ανοικτά . Η  Μαρτίνα Ζιάκα , δημοτική σύμβουλος Αλμωπίας , δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα  τη θέση της . ΄Ετσι σειρά παίρνουν με μεγάλες πιθανότητες εάν πουν το ΝΑΙ ,  ο πρώην Δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης , η Γεσθημανή Πασχαλίδου , ο Διευθυντής του  1ου Γυμνασίου Αριδαίας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Μπίνος και η εκπαιδευτικός ΄Αννα Βαμβάκη

7 σχόλια:

  1. Αχυράνθρωποι όλοι τους!!!!!!!!!!!!!
    Τόσο καιρό καίγεται η Ελλάδα και δεν έχουν πάρει την παραμικρή δημόσια θέση!
    Μνημόνια, Γερμανικές αποζημιώσεις, Σκοπιανό…..
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΑΟΣΜΟΥΣ, ΑΧΡΩΜΟΥΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ!!!!!!!! p389

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά τον πρώτο Σαμαντη τον πρωην φωτογραφιακια Δήμαρχο ,αυτόν τον υποκριτή και ψεύταρο τι τον κοτσάρεις συνέχεια?Έδώ οι ίδιοι οπαδοί της Ν.Δ τους διαβολόστειλαν στις εκλογές,τους ανίκανους και συ τους παίζεις συνέχεια. Άστους να πανε στο δια...ο γιατι μονο σε αυτον πιστευουν αυτος και η ουρα του ενα κοντοπίθαρο ανθρωπάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διπλα στον πρωην δημαρχο να βαλεις και τον πρωην δημαρχο απο την ανατολικη αλμωπια για να δεση η εικονα καλυτερα και να φυγουν ολοι απο την νεα δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI ΠΡΩΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ [Ζ. καιΤ.] ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΡΙΓΕ ΣΤΟΛΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΡΕ ΣΑΜΑΝΤΗ;ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΈΛΕΟΣ...ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΔΙΑΒΆΖΩ.ΔΗΛΑΔΉ;ΔΗΛΑΔΉ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΑΣ ΜΑΣ ΓΡΆΨΟΥΝ ΚΑΝΈΝΑ ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΙ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ;ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΈΧΕΙ ΠΕΤΎΧΕΙ ΚΆΤΙ ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΉ ΤΟΥ ΔΎΝΑΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)