Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Διαμαρτύρεται η ΔΕΥΑ Αλμωπίας , αλλά …



Ασφαλώς και δεν είναι ευχάριστη η θέση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας  με τον όγκο των υποχρεώσεων που παρέλαβε αλλά και των νέων που δημιουργούνται . ΄Όμως  ας κάνουν οι υπεύθυνοι την αυτοκριτική τους και ας μην αναζητούν μόνο αλλού ευθύνες .

Στο διάστημα που διοικούν δεν κατάφεραν να πιάσουν τον σφυγμό του κόσμου και να τον πείσουν έστω και για την αυτονόητη υποχρέωσή τους που είναι η πληρωμή του νερού . Ξέχασαν στην ΔΕΥΑ Αλμωπίας ότι τον ασκό του Αιόλου με τις κατασχέσεις τον ανοίξανε  οι ίδιοι. Ξέχασαν πολύ γρήγορα τα εξώδικα που έστειλαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ  σε όλους τους καταναλωτές , άσχετα αν είχαν πληρώσει λογαριασμούς ή όχι και τους απειλούσαν με  κατασχέσεις  κινητής ή ακίνητης περιουσίας  έστω και για 100 ευρώ  χρέος.
Αντί να κλαψουρίζει και να βάζει ακόμα και τρίτους να γαυγίζουν , ας ανασκουμπωθεί και με την στάση της ας πείσει  τον κόσμο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του .
Όσο για τους ιδιώτες που προχωρούν σε κατασχέσεις ,είναι βέβαιο ότι για να φτάσουν στο έσχατο αυτό μέτρο σίγουρα έχουν μεσολαβήσει και άλλα τα  οποία προφανώς αποκρύπτουν οι διαμαρτυρόμενο της ΔΕΥΑ .

3 σχόλια:

  1. ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ . Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙ. .ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . Η ΔΕΥΑ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ?
    ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΧΡΕΗ ΛΕΝΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗ ΑΝΑΛΑΒΑΝΕ ΚΕΡΔΗ ?
    ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ! ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ .
    ΘΑ ΠΡΩΤΟΤΗΠΙΣΕΤΕ! Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΜΕ ΚΕΡΔΗ [ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ],ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.500.000 Ε ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ........ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙΣ. ΦΙΛΕ ΚΑΝΟΝΙΔΗ, ΣΤΡΩΣΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΡΟΣΤΟΥΜΕΝΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Μ....ΒΛΑΚΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ....ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΨΑΧΝΕΙ.ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ,ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΝΟΝΙΔΗ..... ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)