Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ψυχάρα ο Αλμωπός νίκησε 2-1 τον Εδεσσαϊκό




Παλληκάρι ο Τσόλκας. Κορυφαίοi ο Κανωτίδης και ο Χρήστου.


Θρίλερ στο γήπεδο της Αριδαίας όπου ο Αλμωπός στη παράταση νίκησε τον Εδεσσαϊκό για την 2η φάση των πλέη-οφ, παρουσία 2.000 περίπου φιλάθλων. Ο Αλμωπός είχε μεγάλα  ΨΥΧΙΚΆ αποθέματα ,ήταν και λίγο τυχερός. Στο 26΄βγήκε ταυματισμένος ο Μιχαηλίδης. Ακολούθησε ο Τσαουσίδηςστο 40΄,με αποτέλεσμα η επιθεση να αποδυναμωθεί. Στο 53΄τραυματίστηκεο Τσιμτσιρίδης. Η ομάδα είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές . ΄Ετσι ο Παίκτης του Αλμωπού συνέχισε ωσεί παρόν μέχρι το τελικό σφύριγμα .
Οι φιλοξενούμενου προηγήθηκαν στο 23΄με ένα πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε από το ύψος του πέναλτι ο Λαφαζανίδης .
Ο Αλμωπός ισοφάρισε στο 51΄με ωραίο γκολ του Τσόλκα.
Στο 89΄ο Κανωτίδης μπήκε μετωπικά στη περιοχή πλάσαρε τον  τερματοφύλακα που έκανε έξοδο,αλλά η μπάλα βγήκε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .Στη αντεπίθεση ο Εδεσσαϊκός στάθηκε άτυχος αφού το σουτ του Λαφαζανίδη στη κενή εστία ,βρήκε το δοκάρι.
Οι δύο ομάδες πήγαν στη παράταση και στο 95΄ο Τσόλκας έφυγε από το κέντρο του γηπέδου μπήκε μετωπικά και την κατάληλη στιγμή πλάσαρε κάνοντας το2-1 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα . Από κει και πέρα ο Αλμωπός ταμπουρώθηκε για να κρατήσει τη νίκη . Στο 114΄ο Χρήστου απέκρουσε σωτήρια κεφαλιά του Λαφαζανίδη και στο 115 έσωσε βέβαιο γκο σε κεφαλιά του Ουζούνη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)