Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ανοιξε τη διαφορά στο +7 το Γάζωρο


Σταθερά στην κορυφή ο Εθνικός Γαζώρου, που νίκησε τον Βατανιακό και εκμεταλλευόμενος τη γκέλα των Τηλυκράτη και Τύρναβου αύξησε τη διαφορά στους 7 βαθμούς από τους διώκτες του


Συνέχεια στο αήττητο σερί του έδωσε ο Εθνικός Γαζώρου, που παρέμεινε χωρίς ήττα για έβδομο σερί παιχνίδι και είναι το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον βόρειο όμιλο της Football league 2.

Το Γάζωρο κέρδισε στις Σέρρες τον Βατανιακό με 3-1 χάρη σε τέρματα των Αγγου, Πεχλιβανίδη και Μαχαιρούδη. Το μόνο, που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Ποτουρίδη.

Στη δεύτερη θέση και στο -7 από την κορυφή βρίσκεται πλέον η Καλαμαριά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διέσυρε με 4-0 τη Δόξα Κρανούλας και προσπέρασε Νίκου Βόλου και Τύρναβο, που γκέλαραν.

Στην τέταρτη θέση έπεσε ο Τύρναβος, που παραχώρησε 0-0 στον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ οι βολιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανέβουν δεύτεροι. Η Νίκη κέρδιζε 1-0 μέχρι το 89', αλλά ο Θανέλας ισοφάρισε και διατήρησε την ομάδα του στη δεύτερη θέση μαζί με την Καλαμαριά.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πέμπτο ματς του βορείου ομίλου με τους Οδυσσέα και Οικονόμο να μένουν στη λευκή ισοπαλία.


Η 17η αγωνιστική στον βόρειο όμιλο

Εθνικός Γαζώρου - Βατανιακός 3-1 (4' Άγγος φάουλ, 10' Πεχλιβανίδης σουτ, 83' Μαχαιρούδησς - 28' πεν Ποτουρίδης)
Απόλλων Καλαμαριάς - Δόξα Κρανούλας 4-0 (25' πεν., 37'  Λεπτοκαρύδης, 71', 77' Πλατάκης)
Οδυσσέας Αναγέννησης - Οικονόμος 0-0
Νίκη Βόλου - Τηλυκράτης Λευκάδας 1-1 (53' Πουλάκος σουτ, 87' Θανέλας)
Τύρναβος - Μέγας Αλέξανδρος 0-0
Πόντιοι Κατερίνης - Αετός Σκύδρας (23/4)
ΠΗΓΗ: SPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)