Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Θα μας τρελάνει η Θεοδώρα



Εντάξει είπαμε είναι εκλογές , γράφουμε καμιά μ…..α παραπάνω  ποιητική( πολιτική) αδεία, αλλά  καλό είναι να μην το παρακάνουμε και να μην υποτιμούμε την νοημοσύνη του κόσμου .

΄Εκανε λοιπόν απολογισμό η Θεοδώρα Τζάκρη από το 2009 μέχρι σήμερα και τον έστειλε σε ΜΜΕ που προφανώς δεν θυμούνται ή είναι του χεριού της. Σεβαστό. Όμως εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι ή  η αγαπητή Θεοδώρα ζει σε άλλο νομό , ή εμείς ζούμε σε άλλο τόπο και χρόνο (ίσως και στον κόσμο μας)
Ο.τι δεν καταφέρνουν τελικά οι  εσωκομματικοί  της πολιτικοί αντίπαλοι  το καταφέρνει τελικά από μόνη της.
Κάτι τέτοια βλέπουν οι απλοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ  και μετακομίζουν σε άλλα κόμματα.

4 σχόλια:

  1. H NTORKA, POU BOLEPSE 36 SUGKENEIS SE MIA NYXTA, POU DIORISE TON ANTRA KAI TON GAMPRO THS STO GRAFEIO THS, POU PIGE NA KATATHESEI STEFANI STO MNEIMIO TON PONTION KAI NOMIZAME OTI PERPATAEI SE PASARELA,H POU ZHTHSE TIN AUKSISI TIS XRIMATODOTISIS TON KOMMATON. MPRABO NTORKA KALA TA KANEIS TA MOULARIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα για να είναι πιο τεκμηριωμένος ο απολογισμός της να συμπεριληφθούν:
    1. το ποσοστό των ανέργων, πόσο το παρέλαβε το κόμμα της και πόσο πήγε 2,5 χρόνια μετά.
    2. τον αριθμό των επιχειρήσεων που έκλεισαν
    3. τον αριθμό των νέων που μετανάστευσαν
    4. τον αριθμό των αυτοκτονιών
    5. τον αριθμό των ατόμων που έμειναν άστεγοι κατά την διετία
    6. τον αριθμό των συναδέλφων της που διάβασαν τα μνημόνια
    7. να δηλώσει ότι συμφωνεί με τους χειρισμούς του κυρίου Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα και γι` αυτό δέχεται να είναι μαζί του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.
    Να μας πει τέλος η λαλίστατη και πολυγραφότατη κυρία τι έχει να πει σε όλους τους έλληνες και ξένους οικονομολόγους και αναλυτές που μιλάνε για εθνική προδωσία ΚΑΙ ξεπούλημα ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα κάθε υποψήφιος ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ή αλλιώς "κόμμα συγκυβέρνηση" να μας πουν ποια η άποψη τους για την σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου που θα εξετάσει τις δημόσιες συμβάσεις που υπογράφηκαν τα χρόνια των κυβερνήσεων και των δύο κομμάτων και θα καταλήξει στο συμπέρασμα ποιο χρέος πρέπει να πληρωθεί και ποιο όχι. Οι βουλευτές μας πρώην και υποψήφιοι γνωρίζουν για την έννοια απεχθές χρέος; Ποια η γνώμη τους για τις παράνομες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις; Ποια η γνώμη τους για την κομματική δημοκρατία που υπηρετούν τόσα χρόνια και με την απειλή της κομματικής πειθαρχίας ψηφίζουν υποταγμένοι όλα αυτά τα απεχθή μέτρα; Έτσι θα ασκήσουν τα καθήκοντα τους και τον όρκο τους στο σύνταγμα και τους νόμους; Υποταγμένοι στην κομματική πειθαρχία που τους επιβάλλεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. emeis oi edesaioi prepei na exoume voyleyth giati kai thn nomarxeia sta giannitsa tha thn pane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)