Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Έχασαν τον ύπνο τους στον Δήμο Αλμωπίας από την έκθεση του Συμπαραστάτη






ΚΑΘΟΛΟΥ δεν άρεσε στον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας  η ετήσια έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου Κλεισούρη ,αφού τους επέρριπτε ευθύνες για ολιγωρία αμηχανία και αδράνεια που αγγίζουν τα όρια παράβασης καθήκοντος σε συνεργάτες του .

Ουσιαστικά όμως η έκθεση εμμέσως πλην σαφώς έδειχνε πως η σημαία της διερεύνησης κακοδιοίκησης από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές ,έχει υποσταλεί. . Καταδείκνυε ακόμα  έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των αιρετών και των υπαλλήλων με αποτέλεσμα να παρατηρούνται δυσλειτουργίες . Ο Σταύρος Κλεισούρης , ήταν σαφής , συγκεκριμένος και κατονόμασε όσους αδράνησαν  ή καθυστέρησαν να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους . Η αντικειμενική στάση του Συμπαραστάτη  ενόχλησε τον συνδυασμό του Δημάρχου σε τέτοιο σημείο που να αναζητούν μέχρι και τρόπο να τον παύσουν . Μάλιστα σύμφωνα με  αξιόπιστες αλλά μη  διασταυρωμένες πληροφορίες  δόθηκε εντολή  να γίνει σχετική διερεύνηση. Παράλληλα δόθηκε εντολή σε «φιλικά» μέσα να περάσουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα το θέμα .

3 σχόλια:

  1. Ρε Σαμάνδη, ποτε ο Πασόης ειχε σηκώσει τη σημαία της διερεύνησης κακοδιοίκησης από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές;;; Αυτήν τη σημαία, την σήκωσε το φιλαράκι σου ο Πολιτευτής Πασοκ μαζι με το αλλο φιλαρακι σου τον Τσάνταλη. Ο Πασόης μιλούσε για διαφάνεια κατά την δική του θητεία. Αν εδώ εχεις να πεις κάτι, πες το.. Αλλά δεν έχεις, γιαυτο και το γυρνάς συνέχεια αλλου. Πάρε και διάβασε αυτά που έλεγε προεκλογικά και άσε το παραμύθι. Εισαγγελείς άλλοι είναι εκεί μέσα... Αλλα τώρα που πολιτεύονται κάνουν τις κότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασ ετοιμαστεί ο πολιτευτής παρουτογλου να δει πως ειναι η σφαλιαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)