Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Πλήρης απαξίωση των συνεδριάσεων του Δ.Σ. της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ



Μετά τους συστηματικούς απόντες από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, τώρα προστίθενται και άλλη. Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκαν μόνο τα 5 από τα 9 μέλη του Δ.Σ. με αποτέλεσμα να αναβληθεί η λήψη αποφάσεων με το σκεπτικό ότι χρειάζεται μεγαλύτερη πλειοψηφία λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που αφορούσαν :

Τη μείωση του ενοικίου του Εστιατορίου , την οποία αιτούνται οι ενοικιαστές λόγω της κρίσης
Και η μείωση της τιμής των εισιτηρίων  για τις λούσεις , επίσης λόγω της κρίσης.
Το περίεργο είναι ότι ξαφνικά η Διοίκηση ανακάλυψε ότι σε κάποια ζητήματα χρειάζεται …μεγαλύτερη παρουσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες  κάποια μέλη είναι χολωμένα με την τακτική του και πολιτική του προέδρου που τελείως αντίθετη με τα συμφέροντα και το πνεύμα ανάπτυξης της περιοχής , αλλά και  την «διακοσμητική» παρουσία μελών στο Δ.Σ. και την πλήρη περιφρόνηση που δείχνουν έμπρακτα πάνω από ένα χρόνο με την απουσία τους από τις συνεδριάσεις

5 σχόλια:

  1. ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ . ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ . ΕΤΣΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ . ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! ΔΗΜ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΗΡΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ . ΓΕΝΝΑΩ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΩ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ . ΜΗΠΩΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ? ΛΕΩ , ΜΗΠΩΣ , ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ... ΑΧ ΠΑΣΟΗ , ΜΟΝΟ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΡΑΪΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΕΩΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΖΕΡΖΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ...ΕΞΑΛΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΕΚΕΝΤΕΔΕΣ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ, ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ. ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. Ο ΤΣΕΧΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ . ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΕΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ? ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΙΛΗΣΑ . ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΑΣΚΟΥΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ , ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ , ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ . ΑΚΟΜΑ , ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ , ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ . ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ , Ο ΖΕΡΖΗΣ ΠΕΤΥΧΕ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ . ΚΑΛΛΩΠΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ , ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΡΝΑΜΕ ΟΣΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ . ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ . ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ , ΤΟ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΘΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ . ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΤΕ . ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ . ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ . ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ Σ ΑΥΤΟ !

      Διαγραφή
  4. Ο Καθένας παινεύει το σπίτι του να μην πέσει αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές, αφήστε τον κόσμο να κρινει την ικανότητα Διοικησης του καθενός ,το ηθος( και ο πιό ανήθικος πιστευει ότι εχει ήθος και η ανηθικότητα δεν είναι μόνο στον οικονομικό τομέα είναι και η συμπεριφορά κλπ) και τα εργα που θα κάνει .
    Αλλωστε στην επόμενη Διοικηση θα λένε ότι όλοι οι προηγούμενοι ηταν για το μέλι μηδενός εξαιρουμένου !!!! Αντε να αποδείξετε ότι δεν είσαστε Ελέφαντες.
    Ο Ζέρζης μια χαρά τα κατάφερε στα εργα δεν μπόρεσε να συμμαζέψει τα χρέη , εσεις μιά χαρά συμμαζευετε τα χρέη αλλά δεν εχει εργα ... Αρα οι δυο μαζί είσαστε το ιδανικό ζευγάρι εκφραζετε τις δύο αντιθετες πολιτικές: της λιτότητας με αποταμίευση και της Ανάπτυξης με χρέη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)