Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2


 Έχασε την ευκαιρία ο Μέγας να αλλάξει από τώρα κατηγορία



Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. μυλοτόπου στο γήπεδο του από την ομάδα  του Εθνικού Μαλγάρων  και την ευκαιρία να βγει από τώρα στην Δ' εθνική. Με τη νίκη του τα Μάλγαρα πανηγύρισε από τώρα την άνοδο στην Δ' εθνική ανεξαρτήτου αποτελέσματος την Τετάρτη.
Ο Ν. Μυλότοπος θα έχει την ευκαιρία την Τετάρτη, ξανά στο γήπεδο του , με νίκη κόντρα στην ¨ένωση Αποστόλου Παύλου να πάρει το 2ο χρυσό εισιτήριο ανόδου.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο αγωνιστικά , παρουσία 300 περίπου οπαδών των 2 ομάδων. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το πολύ ενδιαφέρον μέτριοτατο έως κακό ,  με 2-3 καλές στιγμές μπρος στα 2 καρέ.
Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Καραμεταξά με απευθείας φάουλ και έλεγχαν το ματς μέχρι το 70' από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία,  ισοφάρισαν και πήραν τη νίκη λίγο πριν το φινάλε,  με ένα τυχερό γκολ. παίρνοντας ταυτόχρονα και την άνοδο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Μαρίνης με τα 2 γκολ που πέτυχε.
Φάσεις και γκολ
Στο 38' σουτ του Ρήτε άουτ.
Στο 42' σουτ του Μαρινή απόκρουσε εντυπωσιακά ο Κατρατσέας σε κόρνερ.
Στο 48' σουτ του Σαμουηλίδη από κοντά άουτ.
Στο 51' καλό σουτ του Πέτγλατζη απόκρουσε ο Καραβελίδης, Στο 53' μακρινό δυνατό σουτ του Καραμεταξά πέρασε σύρριζα άουτ.
Στο 60' εκτέλεση φάουλ από τον Καραμεταξά και γκολ και 1-0 το σκορ.
Στο 72' μετά από πάσα του Ρακαβίνα ο Μαρινης από κοντά ισοφάρισε.
Στο 87' τραγικά διαδοχικά λάθη της άμυνας του Ν. Μυλοτόπου έφτασε η μπάλα στα πόδια του Μαρινη και με συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό1-2.


Ν. Μυλότοπος : Κατρατσέας, Μυρωνας, Αντωνιάδης, Κατιρτζ΄γολου, Καραμεταξάς, Φάβας, Σαββάκης(87' Κούζας), Γρηγορίου,Πέτγαζλης
(80'Γιουλβανίδης) , Ρητε, Νάτσης
Μάλγαρα: Καραβελίδης, Τσιαουσης, Κουρτίδης, Δήμτσης, Κασταμπουλίδης, Μέλιος, Τσιαουσης Μαρινης, Σαμουηλίδης, Ρακαβίνας, Βοργιας(55'
Αθανασιάδης),

Ένωση Απ. Παύλου - Αετός Βαρβάρας 2-1

Μ. Αλέξ. Ν. Μυλότοπου - Εθνικός Ν. Μαλγάρων 1-2

Η Βαθμολογία

Εθνικός Μαλ.        8-4 10
Μακροχώρι           8-7  8

.......................................
Ν. Μυλότοπος     8-11  6
Αετός Βαρβάρας  7-8   4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)