Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Δύο νίκες για την Α.Δ. Πέλλας στο 8ο τουρνουά αστυνομικών


 




Με ακόμη δύο νίκες ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η Α.Δ. Πέλλας στο 8ο τουρνουά αστυνομικών διευθύνσεων Βορ. Ελλάδος που διεξήχθη στις Σέρρες.
Σε μια άρτια διοργάνωση όπου κυριάρχησε η άμιλλα μεταξύ των αθλητών των δώδεκα τελικά ομάδων που κατάφεραν να συμμετάσχουν (η κρίση επηρεάζει τα πάντα) η Α.Δ. Πέλλας κατέβασε την ανταγωνιστικότερη ομάδα που είχε ποτέ, έχοντας στη σύνθεση της όμως και δύο αθλητές της Α.Δ. Κοζάνης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως σημασία έχει το "ευ αγωνίζεσθε" και η συμμετοχή.

Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ-ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 68-63
Δεύτερη νίκη για τους αστυνομικούς του νομού απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα με νεαρούς και εν ενεργεία παίκτες. Το παιχνίδι ήταν από την αρχή ντέρμπι με εναλλαγές στο σκορ με την ομάδα της Τροχαίας να παίρνει ένα ελαφρύ προβάδισμα 6-8 πόντων προς το τέλος του παιχνιδιού. Η εμπειρία και ικανότητα όμως των αστυνομικών της Πέλλας έφεραν την ανατροπή στο σκορ στα τελευταία λεπτά δίνοντας τους τη νίκη. Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Αναστασιάδης, Καραγιοβάνης και Ορδουλίδης.

Α.Δ. Πέλλας(Χριστοδούλου): Χριστοδούλου, Παπαΐδης 6(6 ριμπ.), Υφαντίδης 25(4 τριπ., 8 ριμπ, 4 κλεψ.), Τοπάλης 23(3 τριπ., 15 ριμπ., 2κλεψ., 4κοψ.), Μπακύρτσης 2(2 ασσίστ, 4 ριμπ.) Βαρδάρης 4(7 ριμπ.,), Ουρτζάνης 4(4 ριμπ.,)  Σίπκας (2 ριμπ.), Κακμέζης 3(1 τριπ., 5 ριμπ., 4 κλεψ.


ΜΙΚΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ - Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ 64-74
Απέναντι σε μια μικτή ομάδα με παίκτες μέλη του παραρτήματος Αθλητικής Ένωσης Βορ. Ελλάδος που προερχόντουσαν από διάφορες Αστυνομικές Διευθύνσεις και σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του μπάσκετ λόγω ποιότητας παικτών του αντιπάλου,  η Α.Δ. Πέλλας κέρδισε  με τελικό σκορ  64-74 εκμεταλλευόμενη κυρίως την ομοιογένεια της απέναντι στην αντίπαλη ομάδα. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου περίπου, όταν η νικήτρια ομάδα βρήκε εύκολα καλάθια με τους Ουρτζάνη και Βαρδάρη και ξέφυγε με διψήφιο αριθμό πόντων. Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού και η αντίπαλη ομάδα δεν έδειξε διάθεση να κυνηγήσει το σκορ. Κορυφαίοι για ακόμη ένα παιχνίδι οι Υφαντίδης και Τοπάλης.

Α.Δ. Πέλλας(Χριστοδούλου): Χριστοδούλου, Παπαΐδης 11(5 ριμπ.), Υφαντίδης 23(5 τριπ., 7 ριμπ, 3 κλεψ.), Τοπάλης 18(2 τριπ., 18 ριμπ., 3 κλεψ., 3 κοψ.),  Αναστασιάδης 4(4 ασσίστ, 3 ριμπ.) Βαρδάρης 8(5 ριμπ.,), Ουρτζάνης 4(2 ριμπ.,)  Κακμέζης 6( 6 ριμπ., 3 κλεψ.), Καραγιοβάνης(3 ασσίστ, 4 ριμπ., 1 κλεψ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)