Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ
«Η ΕΝΩΣΗ»

               

Η Τούμπα των 230.000 κατοίκων από την μεταπολίτευση και μετά σε όποια πολιτική αναμέτρηση γινόταν,  πάντα έδινε τη μάχη για δημοκρατία και ανάπτυξη με μπροστάρη το  δικό του Σύλλογο Κατοίκων Τούμπας «Η Ένωση». 
Οι κάτοικοι της Τούμπας ήταν δεμένοι με το κίνημα του ΠΑΣΟΚ  από την ίδρυσή του, αλλά και με όλες τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου, δίνοντας πολλές φορές ποσοστά πάνω από 50%.
Στις  εκλογές του 2009 έδωσε ξανά τη δύναμη που έπρεπε στο ΠΑΣΟΚ.
Στις εκλογές του 2012 στις 6 του Μάη το ΠΑΣΟΚ στην Τούμπα έχασε και την πρωτοπορία και τη δυναμική του όπως και σε όλη την χώρα. 

Θέλησαν όλοι οι αναλυτές με ένα τρομερό μίσος να φορτώσουν τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ και να απαλλάξουν όλους τους άλλους σαν αρχάγγελους του καλού Σαμαρείτη.
Όταν στα δυο χρόνια το ΠΑΣΟΚ έδινε σε όλο τον κόσμο μάχες για να σταθεί η χώρα στα πόδια της, όλοι οι άλλοι που σήμερα κάνουν τους μεγάλους πατριώτες και σωτήρες αυτού του τόπου, αυτοί έκαναν πορείες, έκαιγαν την Αθήνα, και δημιουργούσαν στρατιές αγανακτισμένων στις πλατείες τάχα για το καλό της Ελλάδας.
Σήμερα προκειμένου να ξεγελάσουν το λαό έχουνε την καραμέλα του Μνημονίου που το διαλαλούν σαν πραμάτεια στις λαϊκές αγορές και το 4% το έκαναν 16%.
Το ΠΑΣΟΚ είχε εχθρούς την εποχή Μητσοτάκη Φλωράκη το 1989, που ήθελαν να το διαλύσουν αλλά δεν το κατάφεραν.
Σήμερα προσπαθούν να το καταφέρουν και ευγνωμονούν τη δεξιά της Ευρώπης, που τους ήρθε σαν μάννα εξ’ουρανού, φτιάχνοντας το περίφημο μνημόνιο. Σήμερα δεν τολμούν τουλάχιστον να πούνε στους Ευρωπαίους ένα ευχαριστώ, που από το πουθενά γίνανε κόμμα και μάλιστα εξουσίας με όλα αυτά που έγιναν από την πλευρά των ξένων ηγετών. 

Το ίδιο συνέβη και με τη Νέα Δημοκρατία η οποία μετά από ταλαντεύσεις και ενώ ψήφισε το μνημόνιο στη συνέχεια το ρίχνει στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα βγάζουν προς τα έξω το δικό τους Καραμανλή για να μας θυμίσουν ότι αυτός που χρεοκόπησε την Ελλάδα τώρα μας έρχεται ως σωτήρας.  

Ο Σύλλογος Κατοίκων Τούμπας «Η ‘Ένωση» καλεί το δημοκρατικό κόσμο να μείνει στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ για μια ακόμη φορά και στο δικό του Θεσσαλονικιό ηγέτη το Βαγγέλη Βενιζέλο, γιατί είναι το μόνο κόμμα που σήμερα λέει την αλήθεια.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που έδωσε τα πάντα σε αυτόν το Λαό και δεν δικαιούνται οι πολίτες να ζητούν τα πάντα από ένα κίνημα, αλλά όταν έρθει η  στιγμή που ο τόπος και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ χρειάζονται βοήθεια, τα μέλη του και οι φίλοι να του γυρίζουν την πλάτη.
 Ζητούμε από τους πολίτες της Τούμπας και όλης της Ελλάδας και μάλιστα με πάθος να γυρίσουν στο δικό τους κίνημα που είναι το ΠΑΣΟΚ. Εμείς για μια ακόμη φορά τολμούμε να πάρουμε θέση στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά ο τόπος μας και  εσείς αποφασίζετε για να δούμε στο τέλος ποιος θα δικαιωθεί. Ελπίζουμε ότι οι κάλπες θα πούνε μαζί με το ΠΑΣΟΚ τη δική τους αλήθεια…

Το κείμενο απευθύνεται στα χιλιάδες μέλη του συλλόγου,
 στους φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ

2 σχόλια:

  1. καλά που ζει αυτό το σούργελο?

    η τούμπα πλέον είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ από πρασινοφρουρούς
    να του το σφυρίξετε πέτρο να το ξέρει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)