Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Αρχισε η προετοιμασία της Αναγέννησης Γιαννιτσών


Με  την παρουσία 300 οπαδών της Αναγέννησης Γιαννιτσών ( παρά την υπερβολική ζέστη άγγιξε τους 40 η θερμοκρασία στο γήπεδο των Γιαννιτσών ) ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση – δοκιμές της φετινής σαιζόν.

Το παρόν τους έδωσαν 22 παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, και καμιά 40 υποδοκιμή, ο τεχνικός κ Νίκος Παναγιωτιδης μαζί με τον γυμναστή Μιχάλη Δαρδανελιώτη επιμελήθηκαν της προπόνησης,  τον υπαρχόντων παικτών,  ενώ παρόν ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος κ Γιώργος Φοιρός μαζί με τον  νέο προπονητή της ομάδας των νέων της Αναγέννησης Γιαννιτσών , παλιά δόξα της ομάδας,   Γιώργο Τσιμπίνη.

Ο τεχνικός της ομάδας κ Παναγιωτίδης δήλωσε  μεταξύ άλλων στις www.matiespellas.gr “ Ξεκινάμε την προετοιμασία μας με στόχο την καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα, , σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να αναδείξουμε τα νέα παιδιά της περιοχής που απαρτίζουν αυτήν την ομάδα και με την προσθήκη 3-4 έμπειρων παικτών να δημιουργήσουμε ένα αξιοπρεπές σύνολο ανταγωνιστικό που θα χαίρεται ο κόσμος μας να βλέπει. Ξεκινάμε με πολύ δουλειά και όρεξη.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)