Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Πασόη –Παρούτογλου



Πολύωρη συνάντηση ελιχαν το βράδυ της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης και ο παραιτηθείς Αντιδήμαρχος Νίκος Παρούτογλου  σύμφωνα  με πληροφορίες.
Εικάζεται ότι συζήτησαν θέματα που έχουν να κάνουν με την παραίτηση του Ν. Παρούτογλου και την δρομολόγηση της ανάκλησης της παραίτησης.
Στο μεταξύ το ενδεχόμενο αλλαγών απομακρύνεται καθώς ο ορισμός των Αντιδημάρχων λήγει την 31-12-2012 ,ενώ σύμφωνα με τον νόμο η θητεία είναι για διόμυσι χρόνια. Εκτός κι αν όλοι υποβάλλουν την παραίτησή τους και διευκολύνουν τον Δήμαρχο να κα κάνει ανακατατάξεις.

4 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΙΚΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ? ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΠΑΛΙ Η ΤΖΑΚΡΗ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ (ΟΣΑ ΜΕΙΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TETOIO XALI SE DHMOTIKH ARXH DEN GNORISE O TOPOS...KAI EIMAI EKSHNTAFEYGA... ANTE ME TON MPINO POY EIXAME PARATRAGOYDA , TON APEILOYSAN TON ANTHROPO OI TOTE SYMBOYLOI STO EKSAMHNO... SE ALLH DHMOTIKH PERIDO TOYLAXISTON EDO STHN ARIDAIA DEN ZHSAME TETOIA KSEFTILA ! TORA OMOS OTI SYMBAINEI KAI APO TH MIA KLAIME KAI APO THN ALLH GELAME ? DYSTYXOS H KATASTASH EINAI MH ANASREPSIMH . DYSTYXOS , KAI KRIMA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΧΕΙΣ ,ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,ΝΤΕΜΕΚ "ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΠΑΣΟΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.......Η ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΚΟΥ.............Η ΑΛΑΖΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΣΑΙ.
    ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)