Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Φιλικό με τον Ηρακλή η Αναγέννηση Γιαννιτσών

 
Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία στο Καιμακσαλάν Πέλλας και στον Π. Άγιο Αθανάσιο της Αναγέννησης Γιαννιτσών ,
  Η ομάδα τ που εκεί κάνει το κύριο στάδιο της προετοιμασίας της με αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ της μια που ακόμα δεν απόκτησε τους 4-5 έμπειρους που θα πλαισιώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα δημιουργούσαν συνθήκες καλές ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική το προσεχές πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.
Και ενώ η διοίκηση που δείχνει σημάδια κούρασης καθυστερεί τις όποιες κινήσεις, παραχώρησε  γεύμα στους παίκτες ο αντιπεριφερειαρχης Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης παρουσία μάλιστα του Δημάρχου ¨Έδεσσας Δ.Γιάννου σε γνωστή ταβέρνα στην Άρνισσα.
Την Κυριακή η ομάδα θα κατέβει από το βουνό και  θα γίνει το πρώτο φιλικό τεστ τη Δευτέρα στις 18.30 στα Γιαννιτσά με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Η διοίκηση της Αναγέννησης έκλεισε φιλικά με ΠΑΣ Γιάννενα, Πανσεραικό, Γάζωρο, Βέροια κ.α ομάδες το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Απάντηση στην απομάκρυνση των παικτών έδωσε ο πρώην τεχνικός κ Τομπάζης που διέψευσε αυτά που κυκλοφορούσαν στην Πόλη από μερίδα φιλάθλων, ότι οι αποχωρήσεις έγιναν με δική του εισήγηση και από την δική του μαύρη λίστα, ξεκαθαρίζοντας ότι η σημερινή τεχνική ηγεσία έκρινε και πήρε την απόφαση της.
Ο κόσμος εντωμεταξύ περιμένει άμεσα από την διοίκηση να προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές παικτών, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ τα οικονομικά είναι περιορισμένα παίκτες της πόλης που μπορούν να παίξουν στην ομάδα και έχουν  λογικό μπατζετ δεν προτιμήθηκαν και έχουν αποκλειστεί.
Στην θέση που πονάει περισσότερο η ομάδα αυτήν την στιγμή είναι του τερματοφύλακα που έχει μόνο έναν νεαρό ταλαντούχο άλλα άπειρο και σίγουρα 2 προσθήκες είναι επιβεβλημένες. Όπως και στην επίθεση που ουσιαστικά η ομάδα έχει 2 παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)