Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: πήρε Μπουτζίκο από Πανθρακικό


 Σε οριστικό  «ναυάγιο» οδηγείται  η περίπτωση απόκτησης του τερματοφύλακα, Χρήστου Λαμπάκη για την ομάδα της Πέλλας.
Ο λόγος είναι ότι ο έμπειρος πρώην γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα φέρεται να προτιμά την Καλλονή και έτσι οι αναζητήσεις για την ενίσχυση στον «άσο» ξεκινούν ξανά από μηδενική βάση.. Επίσης, δεδομένα θα αποκτηθεί αριστερός χαφ και δυο επιθετικοί, ο ένας εκ των οποίων θα είναι πιθανότατα ο Πορτογάλος πρώην φορ του ΑΟ Χανιά, Φάμπιο, που αναμένεται την Πέμπτη στον Άγιο Αθανάσιο. Τέλος, η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη θα δώσει το πρώτο φιλικό τη Δευτέρα, εντός έδρας κόντρα στον Ηρακλή.

Έκανε την έκπληξη η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών γνωστοποιώντας την απόκτηση του Νίκου Μπουτζίκου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1. χρόνο. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο κ Πέλκα.
Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Ο Νίκος Μπουτζίκος γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1989 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού όπου και αγωνίστηκε για 2 χρόνια. Στη συνέχεια συμμετέχει με την ομάδα της Κέρκυρας για 2 χρονιές (2008-2009 και 2009-2010) στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.  Στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Πανθρακικό όπου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι.Ο Νίκος Μπουτζίκας έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού Αριστερό μπακ θα καλύψει το κενό του Θ Παπαδόπουλου.
Κυκλοφορούν τα διαρκείας
Στην διάθεση του κοινού βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας οι τιμές τους ξεκινούν από 100 ευρώ και φτάνουν τα 200 ευρώ τα VIPs. Όπως διευκρίνισε το προεδρείο της ομάδας φέτος στο σκέπαστρο θα μπαίνουν μόνο κάτοχοι διαρκείας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα δικό μας (www.matiespellas.gr) στην άποψη μας  σας την παραθέτουμε αυτούσια «ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ τα οικονομικά είναι περιορισμένα παίκτες της πόλης που μπορούν να παίξουν στην ομάδα και έχουν  λογικό μπατζετ δεν προτιμήθηκαν και έχουν αποκλειστεί.»
Απάντηση έδωσε ο αντιπρόεδρος κ Πέλκας τονίζοντας και δίνοντας την υπόσχεση ότι στην ομάδα που ετοιμάζουμε πάνω από 7 παιδία της ενδεκάδας θα είναι από την περιοχή μας»
Δυσαρέσκεια προκαλεί στην διοίκηση οι προσφυγές νεαρών παιδιών ζητώντας όλο το συμβόλαιο και μη προχωρώντας στην λύση κοινή συναίνεση που προτείνε η διοίκηση.
Την Δευτέρα είναι το πρώτο φιλικό τεστ της Αναγέννησης όπως προαναφέραμε με τον Ηρακλή στα Γιαννιτσά, ενώ την Τετάρτη η ομάδα θα αγωνιστεί στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ.
Γιώργος Χατζηχρήστος – www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)