Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής από τον Νίκο Αποστολίδη




Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ, κατά του προέδρου της επιχείρησης των Λουτρών  ,αλλά και κατά του Δημάρχου Αλμωπίας ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Αποστολίδης για το θέμα του ειδικού συνεργάτη ο οποίος όπως είπε για έξι μήνες θα πάρει περίπου 15 χιλ . Ευρώ.

«Την στιγμή που κάνουν λόγο για οικονομική  στενότητα, σπαταλάνε τα χρήματα  για  υπηρεσίες μέχρι στιγμής που κανείς δεν γνωρίζει ποιες είναι και τι αποτελέσματα έχουν φέρει μέχρι σήμερα . Το ποσό είναι υπέρογκο και το δίνουν σε κάποιον που δεν είναι και από την περιοχή και δεν γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του αντικειμένου, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα . ΄Όπως και να έχει η κατάσταση τα χρήματα είναι υπερβολικά. Ο κ Ιωαννίδης δεν ήθελε αρχικά να απαντήσει και ήταν ειρωνικός. Μέχρι που μας είπε ότι ο συγκεκριμένος προσφέρει και… νομικές υπηρεσίες, τη στιγμή που η επιχείρηση έχει νομικό σύμβουλο. . ΄Όμως, φαίνεται ότι είναι προσφιλής η μέθοδος  της δημοτικής αρχής να μην προτιμά τους επαγγελματίες της περιοχής ,αλλά μόνο ξένους  όπως γίνεται και με τα έργα που αναθέτει απ΄ευθείας,και μάλιστα σε  συγκεκριμένους εργολάβους. »
Κατηγόρησε τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη ,ότι ευαισθητοποιήθηκε για τα προβλήματα και κάνει λόγο για δυναμική κινητοποίηση  μόνο τώρα που μειώνονται οι επιχορηγήσεις. Τον ενδιαφέρει δηλ .μόνο το χρήμα.
΄Όταν έκλειναν οι υπηρεσίες της Αριδαίας , η οποία μετατρέπεται σε χωριό ,με ότι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες ,δεν έκανε λόγο ποτέ για δυναμική κινητοποίηση.
Για το θέμα του ΧΥΤΑ επέμενε ότι δεν πήρε απάντηση απόν αρμόδιο πρόεδρο του Συνδέσμου Χρήστο Σπρίτο, αν άλλοι Δήμοι μεταφέρουν σκουπίδια και τον  επιβαρύνουν. Αναφερόμενος στους όρους   της επικείμενης δημοπράτησης του έργου της επέκτασης του ΧΥΤΑ, , κατηγόρησε τον Δήμαρχο ,επειδή δεν άλλαξε ως τώρα τον όρο που αποκλείει πολλούς εργολάβους να πάρουν μέρος στη Δημοπρασία , ώστε να επιτευχθεί μεγάλη έκπτωση προς όφελος του Δήμου .
Αν ισχύσει ο όρος, ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να συμμετάσχουν στη δημοπρασία .΄Αφησε για μια ακόμα πολλά υπονοούμενα ,όπως ότι φωτογραφίζεται ο ανάδοχος εργολάβος. Αν αλλάξει ο όρος, ο ίδιος θα δώσει δημόσια συγχαρητήρια στον Δήμαρχο .Σε διαφορετική περίπτωση δήλωσε διατεθειμένος  να φτάσει μέχρι και το γραφείο του Εισαγγελέα.
Παραδέχτηκε ότι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στήριξε τον Δημήτρη Πασόη, γιατί υποσχέθηκε διαφάνεια παντού, κάτι που δεν βλέπει σήμερα. . Επί ένα χρόνο έδωσε πίστωση χρόνου   για τα συμφέροντα του Δήμου. Διαπιστώνει όμως τα συμφέροντα του Δήμου δεν διαφυλάσσονται.

1 σχόλιο:

  1. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)