Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Λάθος χειρισμοί της Διοίκησης του Όλυμπου Αψάλου




Καταστροφικούς για την ομάδα και την ιστορία του ΄Ολυμπου  Αψάλου χαρακτηρίζουν τους τελευταίους χειρισμούς της Διοίκησης ,
να παραδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών στην ΕΠΣ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα  διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι μέσα στο Ριζάρι, παλιοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες , οι οποίοι προς το παρόν θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία του τους. Καλούν την διοίκηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και την ιστορία του Συλλόγου και να μην παρασύρεται από «αυθόρμητους» και όψιμους υπερασπιστές της  ομάδας . Όπως υποστηρίζουν ο ΄Ολυμπος δεν χρειάζεται να «απολογείται» ούτε και να διατυμπανίζει την ιστορία του . Αυτή έχει γραφεί τόσα χρόνια στη συνείδηση των φιλάθλων του χωριού ,αλλά και πανελλήνια  με την πληθώρα ποδοσφαιριστών που έχει αναδείξει . Δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα σε αυτούς που κατά βάθος θέλουν το κακό της ομάδας ,παρά τις  αντίθετες δημόσιες τοποθετήσεις τους.  Καλεί την ΕΠΣ Πέλλας  να δει σωστά και δίκαια το θέμα της ομάδας .Δεν ζητάν ούτε επιείκια ούτε όμως και εξόντωση. ,αλλά δικαιοσύνη .  Ζητάν δε  από τους ποδοσφαιριστές να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να πρυτανεύει το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι . Διότι το ποδόσφαιρο πρώτα από όλα  άθλημα  και όσοι ασχολούνται με αυτό το κάνουν  από  αγάπη και επειδή τους αρέσει .

2 σχόλια:

  1. ενοείται πως είναι επιπόλαιοι χειρισμοί απ τη διοίκηση.Ο νεαρός κυριος παπακωνσταντίνου έχει δημιουργήσει σωρεία προκλητικών συμπεριφορών που διώχνουν το κόσμο απ τα γήπεδα.Ας αλλάξουν τη διοίκηση και όλα θα είναι μελι γάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)