Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Οι αγώνες της Α1 χωρίς πολλές σάλτσες


Μάνδαλο- Ν. Πέλλα 2-0
 Στο  τέλος λύγισε την αντίσταση της Πέλλας η Δόξα Μανδάλου με γκολ του Αναστασιάδη στο 84΄με πέναλτι και του Πετρίδη στο 89΄





Ριζάρι –Αλμωπός 0-1

Δίκαιη επικράτηση του Αλμωπού που είχε δύο δοκάρια  στο α΄ημίχρονο (Παπαδόπουλος-Τσαουσίδης) και ευκαιρίες που δεν χάνονται. Το Ριζάρι διαμαρτύρεται για μία φάση πριν το 0-1, όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι ,στη συνέχεια στο κάθετο και φάνηκε να περνάει τη γραμμή όταν την έδιωξαν οι αμυντικοί . Ο βοηθός Διαιτητή που έλεγχε τη περιοχή πάντως έμεινε στη θέση του ,θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Στο 74΄ο Τσαουσίδης έκανε το 0-1 . Δύο λεπτά αργότερα ο Βακιάνης του Αλμωπού , αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΑΟΚ Γιαννιτσών –Εξαπλάτανος 1-1
Καλά στάθηκε ο Εξαπλάτανος που προηγήθηκε με πέναλτι του Βασιλόπουλου στο 54΄Μπορούσε να φύγει με τη νίκη ,αλλά δεν το πίστεψε και στο 80΄ο Νταλής ισοφάρισε σε 1-1.
Πελλα -΄Ορμα 3-1
Στα ίσια μπήκε στο παιχνίδι η ΄Ορμα και προηγήθηκε στο 20΄0-1 με τον Σούπη. Ο Τζιβελέκης αξιοποίησε στο 30΄το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και ισοφάρισε σε 1-1 Στο 70΄ο Τζιβελέκης έκανε το 2-1 και την νίκη σιγούρεψε στο 75΄ο Μπρατσούδης .
Μετά το τέλος του αγώνα παραιτήθηκε ο προπονητής της ΄Ορμας Μάκης Δεμίρης ,παρά τις περί του αντιθέτου όρκους της διοίκησης (αλλά και του ιδίου) ,πριν δύο ημέρες, ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα .
Μακεδονικός Ίδας – Εδεσσαϊκός 0-4
΄Όταν παίζεις με τον Εδεσσαϊκό μαλλον δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις . Οι γηπεδούχου πάντως πήραν κύπελλο  για την περσινή πρωτιά στην Α΄κατηγορία.
Λαφαζανίδης είχε κέφια . Εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε στο 24΄και το 50΄(με πέναλτι) έχασε και καλές ευκαιρίες . Ο Ρέντζια έκανε το 0-3 στο 75΄και στις καθυστερήσεις ο νεαρός Μουτσάρας το τελικό 0-4. _
Μάνδαλο- Ν. Πέλλα 2-0
 Στο  τέλος λύγισε την αντίσταση της Πέλλας η Δόξα Μανδάλου με γκολ του Αναστασιάδη στο 84΄με πέναλτι και του Πετρίδη στο 89΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)