Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Γίνονται πλέον «ρόμπες» δημοσίως



Απίστευτα  και πρωτοφανή είναι αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο Αλμωπίας . Η απέχθεια που αισθάνονται εκατέρωθεν ορισμένα μέλη της παράταξης του Δημάρχου  ξεπερνάν κάθε όριο λογικής .
Η αντιπαράθεση όχι μόνο λαμβάνει δημόσιες διαστάσεις , αλλά σε αυτήν παίρνουν μέρος και  οι πέριξ των προσώπων  στα οποία ο Δήμαρχος εμπιστεύτηκε  αξιώματα για να λειτουργούν για το συμφέρον των πολιτών και όχι για τα προσωπικά τους καπρίτσια .
Ενδεικτικό του κλίματος είναι αυτά που συμβαίνουν με το ΚΕΚΠΑ  Αλμωπίας . Αφού η νέα ( και πολυθεσίτης ) πρόεδρός  της κάλεσε επιλεκτικά μέσο που την λιβανίζει , (αυτό εν πάση περιπτώσει αν και αντιδεοντολογικό ,μπορεί να χαρακτηριστεί και θεμιτό ,αφού θεωρεί ότι κάνει τη δουλειά της. Ευθύνη βέβαια για αυτό έχουν όλα τα μέλη , εκτός και εαν η πρόεδρος τους 
θεωρεί διακοσμητικά στοιχεία )
Αφησε σαφείς αιχμές για την προκάτοχό της , χαρακτηρίζοντας ως «κακόβουλα σχόλια» επώνυμα δημοσιεύματα που την έφεραν ότι  πραγματοποιεί… έρευνα για τα πεπραγμένα της πρώην προέδρου. Τόνισε ότι είναι υποχρεωμένη να γνωρίζει τι παραλαμβάνει, καθώς επιθυμεί να είναι τυπική στα καθήκοντά της.
Τι πιο λογικό λοιπόν από το να γνωρίζει τι παραλαμβάνει ;Συνεπώς αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες αράδες . Ούτε και αυτό είναι το ζητούμενο.
Το μεμπτό, ανήθικο και άνανδρο είναι  τα σχόλια στα οποία επιδόθηκε  ο στενός της κύκλος
Τα σχόλια περιέχουν στοιχεία που μόνο η ίδια  και ο πολύ στενός της κύκλος γνωρίζουν. .Οπως το παρακάτω σχόλιο

    «Κατερίνα, βγάλτα όλα στη φόρα!!! Μή φοβάσε κανέναν. Ας τα βλέπει και ο Δήμαρχος.Τα παράνομα βγαίνουν στην επιφάνεια. Τίποτε δεν μένει κρυφό.»

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ, ΨΑΧΤΗΝ ΚΑΛΑ.


Υπάρχουν βέβαια σχόλια που φωτογραφίζουν και την άλλη πλευρά όπως:

  «  προσεξτε μην βγαλει στην φορα η καλδερεμτζη τιποτα και τρελαθητε ολοι σας!!!»

Στην ουσία βέβαια όλα αυτά στρέφονται κατά του Δημάρχου και της πολυδιαφημισμένης διαφάνειας που επικαλείται διαρκώς . ΄Ηδη μέσα από λίγα σχόλια  συνεργάτες του την έχουν τινάξει στον αέρα μέσα από τις προσωπικές τους αντιπάθειες

3 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΔΟΥΚΑ ΑΘΗΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ 5.338,20€ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΑ ΑΡΙΘΜΟ ΑΔΑ: Β4ΓΘΟΕ8Τ-6ΒΡ ΣΤΙΣ 22-8-2012????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γιατι να μην κανουν πρωτα ελεγχο στον παιδικο εξαπλατανου, να δουνε πως γινεται καινουργια σκεπη οταν βρεχει να τρεχει απο παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την ανωριμοτητα του ατομου και τη νοημοσυνη του μπορει να την αναγνωριση καποιος πολυ ευκολα σε ενα ατομο το οποιο συνεχεια γελαει χωρις λογο! λεω εγω τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)