Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Διακοπές στις Λουτροπόλεις



 


ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ




Λόγω οικονομικής κρίσης οι Έλληνες από ό,τι δείχνουν τα νέα μας  ο τουρισμός θα συνεχιστεί  με χιλιάδες Έλληνες και μάλιστα  έξω από την Ελλάδα .

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας θέλει να θυμίσει  σε όλους τους Έλληνες και ευρωπαίους που θέλουν να κάνουν  γιορτές  έξω από τα σπίτια  τους, τους ενημερώνουμε ότι σχεδόν ένα 70% των ελληνικών λουτροπόλεων είναι ανοικτές και σας περιμένουν.

1ον Τα Λουτρά Του Λαγκάδα και τα Λουτρά Απολλωνίας που είναι δίπλα στην πόλη της Θεσσαλονίκης  είναι έτοιμες και μάλιστα όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα Λουτρά Πόζαρ  Λουτράκι του Δήμου  ΑΛΜΩΠΙΑΣ  με τα θαυμάσια νερά και το χειμωνιάτικο του τοπίο του  σας περιμένουν όλες τις μέρες και όλες τις ώρες .

Τα Λουτρά Σιδηροκάστρου και Τα Λουτρά Αγκίστρου του δήμου Σιντίκης είναι ότι ωραίο που  έχει ο τόπος μας  από πλευράς τοπίου ξενοδοχεία και κυρίως εγκαταστάσεις με το ιαματικό νερό .
Τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής  στην Χαλκιδική μπροστά στην θάλασσα με τις τεράστιες πισίνες και  το Ιαματικό νερό σας περιμένουν. 

Τα λουτρά Πλατυστόμου του Δήμου Μακρακώμης με τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και μάλιστα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και το θαυμάσιο τοπίο του  σας περιμένουν με παράλληλη επίσκεψη και στο Καρπενήσι  

Τα Λουτρά των Καμένων Βούρλων,  κυρίως τα Σαββατοκύριακα, είναι από τις ιστορικές λουτροπόλεις με τις τέλειες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και αυτές σας περιμένουν .
Τα Λουτρά Μεθάνων του δήμου Τροιζηνίας με τις καλύτερες λουτρικές εγκαταστάσεις για την περιοχή είναι μια ευκαιρία να περάσετε τις γιορτές .

Τα Λουτρά Σμοκόβου που είναι το καμάρι της περιοχής δίπλα στα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας όπου  και αν πάτε περάστε  από αυτήν την λουτρόπολη .

Τα Λασπόλουτρα Πικρολίμνης  στο  Κιλκίς και μάλιστα με την καθημερινή συγκοινωνία της επιχείρησης  σας περιμένει και μάλιστα όλα τον χρόνο .

Επίσης τα Λουτρά Τραίανούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης και αυτά όλο τον χρόνο σας περιμένουν .
Τα ατμόλουτρα Αμαράντου στην Κόνιτσα  σε υψόμετρο  1200 μέτρων στο πιο θαυμάσιο και ιστορικό τοπίο που λειτουργεί μόνον τα Σαββατοκύριακα τώρα για τις γιορτές που  ασφαλώς θα έχει και τα ανάλογα χιόνια το να κάνεις αυτήν την επίσκεψη  και να απολαύσεις  τα ατμόλουτρα πάντα θα εξηγείς στους φίλους σας το πόσο όμορφα πέρασες  .

Στην Αιδηψό έχουμε τα γνωστά λουτρά στο ξενοδοχείο  SILLA  που δεν χρειάζεται  να πούμε πολλά γιατί είναι ένα θέρετρο που ξεπερνά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Τα λουτρά του  Δήμου Λέσβου  που πάντα είναι ανοιχτά με τους 70 βάθους θερμοκρασία, είναι τα λουτρά Πολυχνίτου και επειδή πολύς  κόσμος θα επισκεφθεί  το Νησί μας, καλά είναι να επισκεφθεί  και αυτήν την λουτρόπολη ,αλλά και τα λουτρά έξω από την πρωτεύουσα, όπως  τα λουτρά του κόλπου Γέρας .

Αφήσαμε στο τέλος Τα λουτρά της Πελοποννήσου που είναι τα Λουτρά Λουτρακίου  Αγ. Θεοδώρων  σην Κόρινθο με τα πιο ξακουστά ιαματικά νερά και  μαζί με τα λουτρά της Κυλλήνης είναι το δίπολο με τις γνωστές εγκαταστάσεις ,σας περιμένουν για αξέχαστες γιορτές.

Εδώ θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτές οι λουτροπόλεις θα είναι ανοικτές όλο τον χρόνο και ελπίζουμε ότι οι Έλληνες και τα διάφορα πρακτορεία δεν χρειάζονται να ξενιτεύονται για να κάνουν τα  μπάνια τους , αλλά τους ενημερώνουμε  ότι η Ελλάδα διαθέτει για όλα τα γούστα τις καλύτερες λουτροπόλεις .

 Επίσης ο Πανελλήνιο σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας ζητά από όλους  που διαχειρίζονται  τις ελληνικές λουτροπόλεις, τα γύρω ξενοδοχεία και όλα τα επαγγέλματα, να είναι καλεί   επαγγελματίες προς κάθε επισκέπτη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα επισκεφτούν λουτροπόλεις άλλων χορών .
 Ο  ανταγωνισμός είναι τεράστιος  και πιο έμπειροι    στον θεραπευτικό τουρισμό και   αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τον θεραπευτικό μας τουρισμό. Γι’ αυτό   θέλουμε σωστό τουρισμό από εμάς για  να μην στέλνουμε τον κόσμο στις έξω λουτροπόλεις .

    Ο πρόεδρος                  




Ανέστης αναστασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)