Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Με νίκη ξεκίνησε ο Αλμωπός το 2013



Μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά

Νέο ενδιαφέρον και νέα τροπή στο πρωτάθλημα έδωσε η εκτός έδρας  νίκη του Αλμωπού επί του πρωτοπόρου και αήττητου μέχρι πριν από λίγο Ν Μυλοτόπου  με 2-1 .
Ο Αλμωπός έπαιξε πειθαρχημένα , είχε τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε από τις αρχές του β μέρους να καθαρ’ίσει το παιχνίδι .
Στο 40΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Δημητιάδης έκανε το 0-1. Στο 57΄ο Δημητριάδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ,αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει . Στ΄65 οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Γκότση . Στο 82΄ο Δημητριάδης έβαλε μπροστά τον Αλμωπό 1-2. Στις καθυστερήσει παίκτες και πάγκος των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή  για μία κίτρινη κάρτα που έβγαλε με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο  το παιχνίδι προσωρινά .




Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ): Κατρατσέας, Κατιρτζόγλου (60’ Τσαβαλάκογλου), Τσόρμπας, Σαββάκης, Γρηγορίου, Νάτσης, Ρίτε, Χαμαλίδης, Οφίδης, Γκότσης, Μυρντίνας.

ΑΛΜΩΠΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΙΣΙΟΣ): Χρήστου, Μιχαηλίδης, Μπογδάνης,  Θ. Ελευθεριάδης ,  Γ. Ελευθεριάδης ,Παντελίδης (83’ Τσιμτσιρίδης), Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Κανωτίδης, Παπασυμεών, Βακιάνης (64’ Τσακώνης).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)