Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

«Σωσίβιο» από τον Χρ. Μπίνο αναζητά ο Δ. Πασόης




Παρά την «πόρτα» που έφαγε από τον Χρ. Μπίνο, για βοήθεια στις αυριανές δημαιρεσίες , ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Πάσόης  επιχειρεί άλλη μια προσπάθεια  να του  ζητήσει βοήθεια προκειμένου να  βγει με αξιοπρέπεια από τις αυριανές διαδικασίες.

Ο ΄ Χ. Μ[πίνος, που θεωρείται έμπειρος πολιτικός , αφού ψήσει το ψάρι στα χείλη του Δημάρχου , αυτή τη φορά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες φέρεται αποφασισμένος να του θέσει σκληρούς όρους . Είναι χαρακτηριστική η φράση από το στενό του περιβάλλον , ότι «ήρθε η ώρα να τ πιει το αίμα  του Πασόη με το καλαμάκι, δίοτι μέχρι σήμερα  παρά την μεγάλη βοήθεια στον δεύτερο γύρο , τον έχει αγνοήσει παντελώς» .
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες σε δήθεν τυχαία συνάντηση σήμερα  με τον προτεινόμενο για το αξίωμα του  προέδρου Κ. Νικολαϊδη φέρεται να δεσμεύτηκε  βοήθεια , αν χρειαστεί.
Εκείνο όμως που ενδεχομένως συντελέσει στην παροχή βοήθειας προς τον Δμήτρη Πασόη,  είναι η αναζωπύρωση της έχθρας με τον Πέτρο Ζέρζη  , στον οποίο επιτέθηκε με σφοδρότητα στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχεδόν χωρίς λόγο .
Από την άλλη όμως η ενδεχόμενη υποστήριξή του προς τον Δήμαρχο , θεωρείται βέβαιο ότι θα προκαλέσει φθορές στην παράταξη η οποία όπως όλα δείχνουν θα  τεθεί σύντομα υπό νέα ηγεσία .  



1 σχόλιο:

  1. ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΜΟΝΟ ΕΓΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)