Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΛΛΑ - ΠΑΟΚ Γ. 3-0



 Η Πέλλα  έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κερδίσει τελικά τον ΠΑΟΚ Γ. με 3-0 κάνοντας καλό ποδαρικό για το 2013.



Κανείς δεν ενθουσιάσθηκε από το θέαμα  έστω κι αν η ανωτερότητα της Πέλλας  ήταν εμφανής από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της, έδειχνε ότι ήθελε πολύ να πάρει το τρίποντο αλλά με περισσότερη πειθαρχία, υπομονή και ηρεμία, παρά με πίεση και για να καθαρίσει γρήγορα. Με καθολική κατοχή, αλλά με λίγες φάσεις κύλισε το πρώτο ημίχρονο και με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου κατάφερε να προηγηθεί με τον Τζιβελέκη, ύστερα από σύγχυση στην πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα. Ο ΠΑΟΚ κυρίως σε παθητικό ρόλο, δημιούργησε κάποιες καταστάσεις με τά το γκολ κυρίως από την αριστερή πλευρά, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο Πέλλα  έδειχνε να παίζει πιο ψηλά και να πιέζει, κάτι που γρήγορα της απέφερε το 2ο γκολ και πάλι με τον συνήθη ύποπτο Τζιβελέκη, μετά από ωραία μπαλιά του Μπουράκη. Και πριν γίνει η σέντρα για τους φιλοξενούμενους ήρθε η αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ για έντονη διαμαρτυρία, για να τελειώσει πρόωρα τον αγώνα και τις όποιες φιλοδοξίες των φιλοξενουμένων να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Λίγο πριν χάθηκε μια καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τους αμυντικούςτης Πέλλας να αποκρούουν την κατάλληλη στιγμή. Από κείνο το σημείο και μετά η μάχη έγινε περισσότερο άνιση και φυσική συνέπεια ήταν και το 3ο γκολ με ωραία κεφαλιά του κορυφαίου Μπουράκη, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Χαρμάνα.
Η σύνθεση: Πόπης, Κούμπους, Τανταλίδης, Κορώνας, Γάκης, Μπρατσούδης(Καραπίτας), Καμπούρης, Καραμούζας, Χαρμάνας(Κηλίκης), Τζιβελέκης(Ρίσκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)