Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ : Εύγε στον Μπουτάρη. Τι κάνει ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης;



 
Με αφορμή την ισόβια κάθειρξη του πρώην Δημάρχου Θεσ/νίκης Β. Παπαγεωργόπουλου, ο νυν δήμαρχος Γιάννης. Μπουτάρης, ο οποίος είχε καταθέσει ως μάρτυρας πολιτικής αγωγής κάνοντας λόγω για ‘’ομερτά’’ και ‘’συμμορία’’, δήλωσε πως  «εμείς οι δήμαρχοι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διαχειριζόμαστε δημόσιο χρήμα.» Πρόσθεσε δε πως ο δήμος θα διεκδικήσει πίσω τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν. 
Αυτά στο Δήμο Θες/νίκης και εύγε στον Κο. Μπουτάρη!!

Στον Δήμο Αλμωπίας ο Δήμαρχος Κος Δ. Πασόης:



.  Δεν κατέθεσε πότε ως μάρτυρας πολιτικής αγωγής στις υποθέσεις που αφορούν τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.

. Δείχνει σαν να μην γνωρίζει την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος από τους δύο πρώην Δημάρχους κυρίους Σ. Τουφεγγόπουλο και Χ. Παλίκογλου.

.  Δεν τόλμησε να μπει στην διαδικασία είσπραξης των 120.000 ευρώ από τον Κο Τουφεγγόπουλο και τις 468.000 ευρώ από τον Κο Παλίκογλου, παρόλο που καταλογίστηκαν και βεβαιώθηκαν από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα!

.  Δεν τόλμησε έγκαιρα να κινήσει την διαδικασία για το άνοιγμα του κωδικού για τα απρόβλεπτα έσοδα.

Επίσης σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Αλμωπίας δεν τόλμησε να είναι παρούσα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το άνοιγμα του ανωτέρου κωδικού και φάνηκε με την απουσία της να υπερασπίζετε περισσότερο το συμφέρον των δύο «απρόσεχτων» πρώην δημάρχων, πάρα τα συμφέροντα του Δήμου.

Αντί όλων αυτών είδαμε μια προσπάθεια συγκάλυψης και « φρεναρίσματος» από την συμπολίτευση και την αντιπολίτευση, δίνοντας την εντύπωση πως δεν τους ενδιαφέρει να εισπράξουν τα χρήματα που δικαιούται ο Δήμος.

Αυτά στον δήμο Αλμωπίας και δυστυχώς δεν μπορώ να πω

και στον φίλο Δήμαρχο Αλμωπίας : 
 Εύγε κύριε Πασόη…..


                                  Παράσχος Τσάνταλης

12 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΣΧΟ ΚΡΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ :ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΛΙΓΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι περίμενες παράσχο από παιδιά του κομματικου σωλήνα περίμενες διαφορετική νοοτροπία; ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΗ ΝΕΟ-ΤΡΟΠΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΦΟΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ή από εκπαιδευτικός χωρίς προσφορά δήμαρχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περισσότερο προσωπικη κοντρα ειναι αυτη του τσανταλη με τον τουφεγγοπουλο.αυτη την εντυπωση δινει τουλαχιστον.μας έπρηξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΣΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΑ "ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η κριση ειναι θεσμικη και αφορα τον καπιταλιστικο τροπο αναπτυξης..
    η διαφθορα ειναι δομικο συστατικο σ'αυτη την "αναπτυξη"..
    αυτο βεβαια,δεν υποβαθμιζει καθολου την εντιμη και παλληκαρισια σταση
    (πολλες φορες με προσωπικο κοστος, οπως αυτο του Τσανταλη)απεναντι σ'αυτο το σαπιο και διεφθαρμενο συστημα...
    καμια ανοχη ή συγκαλυψη....οι τοπικες κοινωνιες μας,πρεπει να σταθουν αλληλεγγυες σε οσους μπαινουν μπροστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμάν πια!!! Ραγιαδιστές, δοσίλογοι πως μπορείτε πια; Μια χώρα δολοφονείτε και ακόμα χειρότερα δολοφονεί τα παιδιά της, τα παιδιά μας. Και εσείς ακόμα μέμφεστε όποιον τολμά να πει την αλήθεια; Όποιον τολμά να τα βάλει με τους αλητήριους που κατασπατάλησαν τον δημόσιο πλούτο (στο κέντρο ή την επαρχία) και συκοφαντείτε χωρίς αιδώ ότι είναι λαϊκιστές ή ότι έχουν να κρύψουν δικά τους παιδιά. Μην τους δίνετε σημασία κ. Τσάνταλη άλλωστε τι διαφορά μπορούν να έχουν από τους διαχρονικούς –από αρχαιοτάτων χρόνων- προδότες. Τέτοιοι δεν εξόρισαν τον Δίκαιο Αλκιβιάδη, δεν παρέδωσαν των Λεωνίδα και τους Τριακόσιους στους Πέρσες, δεν έδωσαν το κλειδί της Πόλης στους Τούρκους, δεν εκδίωξαν τον Παπαφλέσσα, δεν φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη!!! Αυτός ο λαός όμως πάντα αντέχει και σηκώνει κεφάλι γιατί υπάρχουν άνθρωποι –και είναι πολλοί- σαν και σας που με προσωπικό κόστος πάντα προσπαθούν να σπάσουν όπου μπορούν το κακό σπυρί. Ευχαριστούμε (το λιγότερο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:19 υπερβαλλεις!! Ο τσανταλης αυτο που "βγαζει" προς τα εξω μονο εθνικοφροσυνη δεν θυμιζει! Ο τυπος εχει εμμονες για προσωπικους λογους, μενος κ οργη! Και αυτο ειναι ολοφανερο! Δεν τον χρειαζεται η δικαιοσυνη για να κανει τη δουλεια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι παγια τακτικη των ενοχων να προσπαθουν να αλλαξουν την εικονα...
    το κινητρο του Τσανταλη λοιπον ειναι οι "προσωπικοι λογοι"!!!
    καλα λοιπον...αυτος ο τυπος ειναι εμπαθης,εκκεντρικος,εκδικητικος...
    για την ταμπακερα,ομως θα πουμε καμια κουβεντα...για την ουσια δηλαδη!!
    ειναι ενοχοι αυτοι που διαχειριστηκαν και κατασπαταλησαν το δημοσιο χρημα,αυτοι που πλουτισαν εκμεταλλευομενοι τη δημοσια θεση τους;
    η σιωπη ειναι συνενοχη και η συγκαλυψη ενοχη...ας διαλεξουμε λοιπον πλευρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:07 δεν ειμαι ενοχος επειδη η εικονα του τσανταλη, αυτο που μου βγαζει δηλ. ειναι μενος κ εμμονη κ προσωπικοι λογοι.την αποψη μου λεω ως δημοτης.επισης μου δινει την εντυπωση οτι χρησιμοποιει τον τουφεγγοπ γιατι δεν εχει με τι αλλο να βρισκεται στα blogs κ στις εφημεριδες.αν ειναι ενοχος ο οποιοσδηποτε θα το κρινει η δικαιοσυνη κ θα τιμωρηθει κ οχι ο καθε τσανταλης που δεν ξερουμε κ κατα ποσο νομοταγης ειναι κ ο ιδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΟΥΣΙΑ 4:07 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ (20 ΜΗΝΕΣ) Κ ΝΣΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΝΔΙΣΦΕΡΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ Κ ΔΙΛΑ ΜΑΣ.. Κ Η ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ?
      ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ Κ Λ ΤΣΟΧΣΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΑΣ.

      Διαγραφή
  10. 12:20τα τελευταία 20 χρόνια είχαμε σοσιαλισμό! Πού είδες εσύ τον καπιταλιστικό τρόπο ανάπτυξης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ Κ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)