Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Αλμωπός- Πρ.Ηλίας 2-0





Με 2-0 επικράτησε δίκαι ο Αλμωπός επί του μαχητικού Πρ. Ηλία και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου . ΄Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι που ικανοποίησε τους 1000 και πλέον φιλάθλους που το παρακολούθησαν .




Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο , όμως και οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύσκολες καταστάσεις, κυρίως στο διάστημα που αγωνίστηκαν ο Μαλιούφας και ο Αντωνιάδης. . Η μουρμούρα του προπονητής τους Μπάμπη Κρητίδη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό μάλλον δεν ωφέλησε ιδιαίτερα τον Πρ. Ηλία. Μάλιστα στο 70΄ο διαιτητής , μετά από υπόδειξη του 4ου Διαιτητή Ατζαμιδάκη, τον απέβαλλε αλλά ο προπονητής των φιλοξενούμενων του διεμήνυσε ότι θα πάρει την ομάδα και θα φύγει. Τελικά ούτε Ο Μπάμπης Κρητίδης βγήκε , ούτε και ο διαιτητής εφάρμοσε τους κανονισμούς , γελοιοποιώντας έτσι το άθλημα . Κωμικοτραγικές καταστάσεις που μάλλον δεν τιμούν και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο… Στο ά ημίχρονο παίχθηκε κυρίως η μπάλα στο κέντρο του γηπέδου. Στο 6΄ο Ν. Παπαδόπουλος υπό πίεση έπιασε κεφαλιά , αλλά η μπάλα πέρασε άουτ . Στο 15’ ο Παπασυμεών πρόλαβε στο τσαφ τον Αποστολούδα στη μικρή περιοχή και τσίμπησε την μπάλα  και την έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 21΄οι παίκτες του ΑΛμωπού συνδυάστηκαν ωραία. Ο Παπαδόπουλος έβγαλε συρτή σέντρα από τα αριστερά στη καρδιά της άμυνα και εκεί ο Βακιάνης με κοντινό σουτ  έκανε το 1-0.
Στο 30΄ο Μαλιούφας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήγε στον Ινεμπολίδη μέσα και δεξιά στη περιοχή . Απ΄ευθείας το σουτ από αυτόν και η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 57΄Ο Γ. Ελευθεριάδης μπήκε ωραία , ανατράπηκε λίγο μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής του έδειξε ΄κιτρινη κάρτα για Θέατρο . Στην αμέσως επόμενη φάση και πάλι ο Γ. Ελευθεριάδης κέρδισε μια χαμένη μπαλιά λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του άουτ την γύρισε στους συμπαίκτες του αλλά δεν αξιοποιήθηκε.
Στο 61΄ο Ινεμπολίδης χάνει καλή ευκαιρία.
Στο 76΄ο Ν. Παπαδόπουλος με σουτ από την περιοχή πετυχαίνει καταπληκτικό γκολ  και κάνει το 2-0.
Στο 90΄τραγικό λάθος του διαιτητή Τομίδη που δείχνει τελείως αναίτια κόκκινη κάρτα στον Θ. Ελευθεριάδη  του Αλμωπού.
 ΄Αφησε στο τέλος δε, με παράπονα και τις δύο ομάδες.
Εκείνο όμως που θα μείνει στην ιστορία ασφαλώς είναι ανοχή του να παραμείνει  στον πάγκο ο προπονητής του Πρ. Ηλία που υποτίθεται ότι απέβαλλε .
Διαιτητής Τομίδης(Συρώκας-Καρυπίδης) 4Ος Ατζαμιδάκης
ΑΛΜΩΠΟΣ :Χρήστου, Μιχαηλίδης, Μπογδάνης, Θ. Ελευθεριάδης, Γ. Ελευθεριάδης (60΄Τσιμτσιρίδης), Δημητριάδης, Ν. Παπαδόπουλος, Κανωτίδης, Παπασυμεών, Σαββίδης(72΄Παντελίδης), Βακιάνης( 75΄Τσακώνης)
ΑΡΗΣ Πρ. Ηλία:Πιστοφίδης, Συμεωνίδης , Λέσι , Μηνάς , Χαραλαμπίδης. Στεργίου, Αγγ. Βοτάρης, Αποστολούδας(70΄Κουλούρης)Αντωνιάδης(65΄Δ. Βοτάρης), Μαλιούφας(53΄Καρυπίδης), Ινεμπολίδης

5 σχόλια:

  1. Μπράβο σου ΣΑΜΑΝΔΗ για το αληθινό ρεπορτάζ κ όχι σαν κάτι αλλα που θέλουν να χαιδευουν μόνο αυτακια. Αυτη η ξεφτίλα πρέπει να σταματήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον δικαιούσαι τον καλό λόγο κ.Πέτρο για το αντικειμενικό ρεπορτάζ ! στο ποδόσφαιρο πάντα έτσι ήσουν , στα άλλα όταν θέλεις... αφού όμως μιλάμε για μπάλα , έβαλες γυαλιά στα ...news...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο άνθρωπος νομίζει ότι ειναι μεγαλύτερος απο οποιαδηποτε ομάδα.ΕΝΩ ΑΝΤΊΘΕΤΑ είναι εργαλείο στην προσπαθεια των ομαδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πέστα ρε gegonota .Μεσα πέφτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ(?????) ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο κ.ΑΛΚΗΣ, Ο κ.ΜΗΝΆΣ, Ο κ.ΑΤΜΑΚΕΔΗΣ, Ο κ.ΠΕΝΡΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ Γ..ΗΣΕΙ, ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΝΕ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@. ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 100 Ε ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)