Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Νέα σελίδα στο Κρυαβρυσιώτικο μπάσκετ με την επικείμενη συνεργασία του Μ. Αλεξάνδρου, σε επίπεδο τμημάτων υποδομών του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.



γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου





    Πολύ κοντά στη συνεργασία σε επίπεδο τμημάτων ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ βρίσκεται η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Μ. Αλεξάνδρου Κρύας Βρύσης με τον ΠΑ.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης.

    Την περασμένη τρίτη το απόγευμα ο υπεύθυνος οργανωτικού του PAOK Juniors Basketball Program κ. Πολυμένης Θεόδωρος επισκέφτηκε το κλειστό γυμναστήριο της Κρύας Βρύσης, συνοδευόμενος από τον προπονητή και συνεργάτη του κ. Μυλωνά Μάκη μίλησε στα παιδιά των ακαδημιών και έκανε μία ενημέρωση και για το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, αλλά και για τις πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που έρχονται (3on3, καλοκαιρινό καμπ και κατασκηνωτικό καμπ στο Yuppi Camp).
    Στο κλειστό γυμναστήριο της Κρύας Βρύσης ήταν πάνω από 70 αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου, οι προπονητές της ομάδας κ.κ. Ντουβαλέτης και Τηλεβερίδης, αλλά και οι γονείς των αθλητών, που παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Πολυμένη, όπως επίσης και τα διαγωνιστικά παιχνίδια που έγιναν, για τα οποία δόθηκαν και δώρα από τον ΠΑΟΚ
     Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΠΑΟΚ, έγινε στο πλαίσιο της ανάπτυξης και δικτύωσης του PAOK Junior Basketball Program σε όλη την Βόρεια Ελλάδα Να σημειώσουμε εδώ ότι ο PAOK Junior Basketball Program έχει επισημοποιήσει ήδη την συνεργασία του με τέσσερις ακαδημίες μπάσκετ στην Βόρεια Ελλάδα και αυτές είναι του Ζέφυρου Θεσσαλονίκης, του ΓΑΣ Έδεσσας, της Ακαδημίας Shooters Φλώρινας και του Εθνικού Αστέρα Σοχού, ακαδημίες με τις οποίες αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί τριήμερο καμπ στη Φλώρινα, κοντά στην περίοδο του Πάσχα, με την συμμετοχή όλων των συνεργαζόμενων ακαδημιών και φυσικά του ΠΑΟΚ, ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στην Έδεσσα “Talent Day” υπό την επίβλεψη των προπονητών του PAOK Junior Basketball Program.
    Ο κ. Πολυμένης επίσης δώρισε στον Πρόεδρο του Μ. Αλεξάνδρου Κώστα Μπαλτζίδη, γνωρίζοντας βέβαια την μεγάλη του αγάπη για τον ΠΑ.Ο.Κ., την φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς με το νούμερο 7 και την υπογραφή του, από τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 2001 στην Γενεύη στον οποίο ο ΠΑ.Ο.Κ. κερδίζοντας την Σαραγόσα κατέκτησε το κύπελλο. Η φανέλα θα κοσμεί τα γραφεία του συλλόγου. Όπως είναι γνωστό ο Πρέλεβιτς σήμερα είναι Πρόεδρος της. Κ.Α.Ε. ΠΑ.Ο.Κ. και διατέλεσε παίκτης της χρυσής ευρωπαϊκής πορείας του.
     Στην συνέχεια ο κ. Μπαλτζίδης παρέθεσε γεύμα στους φιλοξενούμενους, όπου συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα και οι οποίοι έμειναν έκθαμβοι από τις υποδομές του κλειστού γυμναστηρίου της Κρύας Βρύσης αλλά και την αγάπη των ανθρώπων του Μ. Αλεξάνδρου για το μπάσκετ και την ομάδα τους, προτείνοντας επίσημα την υπογραφή της συνεργασίας των δύο ομάδων με όποιες υποχρεώσεις και δικαιώματα απορρέουν από την συνεργασία αυτή. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του ΠΑ.Ο.Κ. προσκάλεσαν όλα τα τμήματα του .Μ Αλεξάνδρου να παρακολουθήσουν έναν από τους προσεχείς αγώνες της Κ.Α.Ε. ΠΑ.Ο.Κ., πρόσκληση που έγινε φυσικά αποδεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τα παιδιά !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)