Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Επισημοποίησαν την συνεργασία τους η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program με τον ΓΑΣ Έδεσσας.




Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 επισημοποιήθηκε η συνεργασία του ΓΑΣ Έδεσσας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program.
Η συνεργασία επισημοποιήθηκε παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνου του PAOK Junior Basketball Program Νίκου Σταυρόπουλου, και του υπεύθυνου οργανωτικού του PAOK Junior Basketball Program Θόδωρου Πολυμένη. Στη συνάντηση εκ μέρους του ΓΑΣ Έδεσσας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου Καφετζής Κώστας. Στην ίδια συνάντηση επισημοποιήθηκε η συνεργασία του ΠΑΟΚ και με άλλες τρεις ακαδημίες μπάσκετ, την  Ακαδημία Shooters από τη Φλώρινα, τον Ζέφυρο 02΄ και τον Εθνικό Αστέρα Σοχού.
Είναι μια σημαντική κίνηση από τον ΓΑΣ Έδεσσας που σαν σκοπό έχει την μεταφορά προπονητικής και οργανωτικής τεχνογνωσίας από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program  στον σύλλογο μας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε προγραμματισμός εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν μέχρι και το καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ και τις τρεις περιόδους συνεργασίας του PAOK Junior Basketball Program με την κατασκήνωση Yuppi Camp. Αποφασίστηκε, επίσης, να πραγματοποιηθεί τριήμερο καμπ στη Φλώρινα, κοντά στην περίοδο του Πάσχα, με τη συμμετοχή όλων των συνεργαζόμενων ακαδημιών και φυσικά του ΠΑΟΚ, ενώ τη Μεγάλη Εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στην Έδεσσα «Talent Day» υπό την επίβλεψη των προπονητών του PAOK Junior Basketball Program».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)