Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ΟΝ 3 ΤΟΥ ΠΑΟΚ






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή του ΓΑΣ Έδεσσας στο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Σαράντα πέντε αθλητές του συλλόγου μας με έντεκα ομάδες, έδωσαν το παρόν, στα πλαίσια της συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM.
Το τουρνουά έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γηπέδου του ΠΑΟΚ με μεγάλη συμμετοχή από ομάδες αλλά και μεμονωμένους αθλητές. Στο τουρνουά πήραν μέρος όλες οι συνεργαζόμενες ακαδημίες με το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM  (Ζέφυρος '02 ,Ακαδημία SHOOTERS , Εθνικός Αστέρας Σοχού, Μ. Αλέξανδρός Κρύας Βρύσης). Ήταν μια ωραία εκδήλωση που γέμισε εμπειρίες τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Έδεσσας.
Η αποστολή του ΓΑΣ Έδεσσας φιλοξένησε και μία ομάδα που αποτελούνταν από έφηβους παίκτες του Πανεδεσσαïκού (Κλιντσάρης, Χρήστου, Σίπκας, Στόμας), που συμμετείχαν στο τουρνουά έχοντας πολύ καλή παρουσία. Μάλιστα στην επιστροφή τους στο λεωφορείο μετά από τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα που έδωσαν, καταχειροκροτήθηκαν από όλους.
Στη συνέχεια οι αθλητές, προπονητές και οι συνοδοί του πήγαν στο εμπορικό κέντρο COSMOS, για φαγητό και ξεκούραση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παρακολούθηση του αγώνα για την Α1 του Ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να κοντράρει τον  Παναθηναϊκό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος όμως ο ποιοτικότερος Παναθηναϊκός πήρε την νίκη με σκορ 71-61.
Ήταν μια ακόμη δράση στα πλαίσια της συνεργασίας του ΓΑΣ Έδεσσας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM. Μια συνεργασία που θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά, έχοντας σαν στόχο την «μεταφορά» προπονητικής τεχνογνωσίας άλλα και εμπειριών στους προπονητές, αθλητές και παράγοντες του συλλόγου μας. Σταδιακά η συνεργασία του συλλόγου μας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα επεκταθεί και σε τομείς όπως η συμμετοχή ομάδων του συλλόγου μας σε δυνατά τουρνουά,  εκπαίδευση των προπονητών μας, μεταγραφές αθλητών μας στον ΠΑΟΚ, κ.α.
Επόμενες δράσεις του ΓΑΣ θα είναι η γιορτή της Ακαδημίας για την λήξη της χρονιάς, που θα γίνει στο ΔΑΚ της πόλης μας σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, καθώς και συμμετοχή στην γιορτή που θα διοργανώσει ο ΠΑΟΚ  και οι συνεργαζόμενες ακαδημίες.
Πλούσιο φωτορεπορτάζ για το 3 on 3 υπάρχει στην ιστοσελίδα του PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM  στη διεύθυνση www.paokbc-academies.gr .


.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)