Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Τίτλοι τέλους για πολλούς στον Αλμωπό .

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ



Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Αλμωπό μετά το τέλος των αγώνων μπαράζ . Πρώτα στα διοικητικά , καθώς η θητεία της διοίκησης τελειώνει . Θεωρείται βέβαιο ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν τα περισσότερα μέλη στο ίδιο σχήμα , καθώς έχουν διαφορετικές απόψεις. Υπάρχουν και αυτοί που ήδη έχουν ¨κουραστεί¨ επίσημα τουλάχιστον . Η παραμονή του Ντίσιου στην τεχνική ηγεσία πρέπει να θεωρείται λήξασα. Οι προθέσεις φάνηκαν στο παιχνίδι με τα Μουδανιά , όπου μερίδα των φιλάθλων και όχι μόνο, εξέφρασε την δυσαρέσκειά της , καλυπτόμενη από τον διπλωματικό σχολιασμό ότι δεν προετοίμασε την ομάδα κατάλληλα για τα μπαράζ.
Υπάρχει η εντύπωση –άδικα ή δίκαια δεν έχει σημασία- ότι ορισμένα μέλη της διοίκησης ενδιαφέρονταν μόνο για την «πάρτι» και ορισμένους κολλητούς  και όχι συνολικά για  την ομάδα.
Οι πιο προσγειωμένοι πίστευαν ότι έπρεπε να αλλάξουν έγκαιρα πολλές νοοτροπίες , αλλά ποτέ δεν το υποστήριξαν με σθένος.
Πέρα από τις αυτονόητες φιλοφρονήσεις για την πορεία τις ομάδας και τα δημόσια συγχαρητήρια , η σκληρή πραγματικότητα λέει ότι η ομάδα αγωνίζεται στο τοπικό  και τίποτα παραπάνω με ότι αυτό συνεπάγεται για το φίλαθλο κοινό και τους ποδοσφαιριστές που έχουν  φιλοδοξίες.
Είναι βέβαιο ότι οι φετεινές γενικές συνελεύσεις θα έχουν ενδιαφέρον . Δεν αποκλείεται μάλιστα  να υπάρξουν συγκρούσεις , με την καλή έννοια, για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας.

2 σχόλια:

  1. ηρθε η ωρα του κλεισουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλα είναι πιθανά, αλλά παρακολουθώντας την ομάδα σε αρκετα παιχνίδια,θα θελα να βγουν δίκαια συμπεράσματα.Ο προπονητής μας έβγαλε πρωταθλητές Πέλλας,ήταν διαδικαστικό ότι δεν ανέβηκε η ομάδα.Η διοίκηση οργάνωσε πολύ καλά σε καποιους τομείς το σύλλογο αλλα και πάλι δεν αρκεί. Αρκετα πράγματα βελτιώθηκαν...μόνο το κερασάκι της ανόδου έλειψε από ένα άτυχο αποτέλεσμα στα μουδανιά θα πω εγω.2 έμπειρα στελέχη με οικ.επιφάνεια χρειάζεται η ομάδα και όλα ειναι έτοιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)