Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας



Έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή μας που οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα και τότε απλά και αβίαστα βγαίνει μόνο μια λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, με τη συνείδηση της βαριάς κληρονομιάς του ονόματος που φέρει, ευχαριστεί όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή του  και βρεθήκατε την Παρασκευή το βράδυ στη γιορτή που διοργάνωσε με αφορμή την τελευταία αποφοίτηση από το Πέτρινο Σχολείο.
Πολλά τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους φίλους τού τότε και του σήμερα που με κάθε τρόπο εξέφρασαν την αγάπη τους και έκαναν αισθητή την παρουσία τους ενώ βρίσκονταν μακριά.
Μια ιστορία που άρχισε το 1939, τώρα ετοιμάζεται να γράψει νέα κεφάλαια…
Πεποίθησή μας είναι πως οι αιρετοί εκπρόσωποι και φίλοι μας δε θα μείνουν απλοί αρωγοί αλλά θα πρωτοστατήσουν σε κάθε προσπάθεια εξορθολογισμού της νέας τάξης πραγμάτων, με σκοπό πάντα το καλύτερο για τα παιδιά, τα παιδιά όλων μας.
Τα δώρα που κάνουμε στα παιδιά πρέπει να είναι αντάξια των προσδοκιών μας για την επόμενη γενιά και το μέλλον του τόπου μας!
Σ’ αυτά τα παιδιά δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο!!!
Με τη βοήθεια του Θεού, εύχομαι κάθε χρόνο να γιορτάζουμε τη συνύπαρξη του παλιού και του νέου, τον τόπο μας, τη συνέχιση… τις νέες γενιές μας!!

Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων
Η πρόεδρος
Μελίτα Χισκάκη


Σημείωση: Ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της γιορτής, κληρώθηκε ένα laptop. Ο αριθμός που κερδίζει είναι # 340. Όποιος έχει αυτό το λαχνό, παρακαλούμε να απευθυνθεί στο σύλλογό μας.

2 σχόλια:

  1. Ο Δήμος δεν έχει λεφτά, δεν έχει και οικόπεδα; Τα πήρε το Εύρηκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δώρο περιλαμβάνει και αυλή? ή θα χουμε το πρώτο σχολείο χωρίς αυλή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)