Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας




Την  Τρίτη και ώρα 14.00 στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίαςείναι προγραμματισμένη η  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής  με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
                      




   

 Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού, οικ. Έτους 2013

   

Έγκριση πρακτικού άγονου διαγωνισμού που αφορά στην «Προμήθεια φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για της ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ, της ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε., της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας»- Παραπομπή του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για την διαδικασία ανάθεσης με διαπραγμάτευση.

   

Έγκριση πρακτικού ανοιχτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού που αφορά στην «Προμήθεια λοιπών αναλώσιμων ειδών παντοπωλείου (υλικών καθαριότητας και ευπρεπισμού) για της ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ, της ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε., της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας»- Παραπομπή του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για την διαδικασία ανάθεσης με διαπραγμάτευση.

   

Εξέταση ενστάσεων κατά του πρακτικού του διαγωνισμού του Υποέργου <1> «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων Οικισμού Αριδαίας» και έγκριση του αποτελέσματος του διαγωνισμού, μετά των έλεγχο των ενστάσεων.

   

Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες – Επισκευής και διαμόρφωσης κτιρίου γυμναστηρίου Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου».

   

 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες διαμόρφωσης χώρων και περίφραξης κοιμητηρίου Μοναστηρακίου της Τ.Κ. Μεγαπλατάνου».

   

Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες χώρων και στεγάστρου κοιμητηρίου Τ.Κ. Λυκοστόμου».

   

Τροποποίηση της αριθμ.60/2013 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα έγκριση και διάθεση πίστωσης για αναδρομικά του επιδόματος εξομάλυνσης ειδικής παροχής 176,00€ σε υπαλλήλους του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)