Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σε «φιάσκο» εξελίσσονται οι αποζημιώσεις για τα οπωροφόρα




ΜΠΟΡΕΙ να παρελάσανε από τις χαλαζόπληκτες περιοχές  της Πέλλας ειδήμονες και μη ειδήμονες, αρμόδιοι και μη αρμόδιοι,αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει αποτέλεσμα .
Όμως δεν είναι μόνο το χαλάζι , αλλά και η τεράστια ακαρπία για την οποία δεν γίνεται καμία κουβέντα . Ούτε και υπάρχει κάτι στο εγγύς μέλλον ΄Όταν μάλιστα το επισημαίνει και κυβερνητικός βουλευτής ,όπως ο Ιορδάνης Τζαμτζής , μάλλον η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Η ανακοίνωση του Ιορδάνη Τζαμτζή έχει ως εξής:



 «Ανακοινώστε την απόφασή σας για την κάλυψη των ζημιών που έπαθαν οι αγρότες από τον παγετό.»

  Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο στη συνάντηση που είχαν τη Τετάρτη 19 Ιουνίου.
   Ο κ. Τζαμτζής τόνισε στον κ. Τσαυτάρη ότι οι αγρότες είναι ανάστατοι και αγανακτισμένοι από την αδιαφορία που δείχνει το Υπουργείο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβούν σε κινητοποιήσεις.
Περιμένουν λοιπόν την άμεση απάντηση του Υπουργείου, για την κάλυψη των ζημιών στα καρποφόρα και σε άλλες καλλιέργειες, διότι ο καιρός περνά και ήδη πολλές ποικιλίες συγκομίζονται, πράγμα που θα δημιουργήσει προβλήματα στην καταγραφή των ζημιών.
   Ο κ. Τσαυτάρης απάντησε στον κ. Τζαμτζή ότι ασχολείται με το θέμα πολύ σοβαρά και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

1 σχόλιο:

  1. Πέτρο ήσουν στην σύσκεψη, που έγινε για το θέμα αυτό, στην Αριδαία. Θυμάσαι, ότι ο Τζαμτζής είχε έτοιμη τροπολογία σε συνεννόηση με τον Χαρακόπουλο και θα την κατέθετε για να λύσει το πρόβλημα.
    Σίγουρα έλεγε ψέματα. Γιατί αν δεν έλεγε, έχει περάσει ένας μήνας, γιατί δεν την καταθέτει; είναι ντροπή, ήσουν παρόν, να μας κοροϊδεύει με τέτοιο τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)