Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ανάστατοι οι υλοτόμοι της Αλμωπίας





ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΥΛΟΤΟΜΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ανάστατοι είναι οι υλοτόμοι της Αλμωπίας , αφού , αυτοί τελικά είναι τα θύματα του εμπρησμού των τριών αυτοκινήτων  του Δασαρχείου και πληρώνουν τη νύφη, γιατί οι υπάλληλοι του Δασαρχείου δεν μπορούν να μετακινηθούν και σταματάν οι υλοτομίες .Το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε, απασχόλησε την συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης ο Δασάρχης Αριδαίας Νικόλαος Μέντης με εκπροσώπους υλοτόμων στο Δασαρχείο.
Ο δασάρχης αναφέρθηκε στο χρονικό του εμπρησμού των αυτοκινήτων και τις νόμιμες ενέργειες που έκανε για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών .
Αναφέρθηκε ακόμα στις ενέργειες που έγιναν ώστε να λυθεί άμεσα , έστω και προσωρινά το πρόβλημα με την παραχώρηση αυτοκινήτων από γειτονικά δασαρχεία. Πήρε την δέσμευση από τα δασαρχεία Εδεσσας ΄και  Γουμένισσας για την παραχώρηση ενός αυτοκινήτου. Ο Δήμος Αλμωπίας δια του Αντιδημάρχου Τάσου Θεοδωρίδη που ήταν παρών , δεσμεύτηκε να παραχωρήσει προσωρινά ένα αυτοκίνητο αφού προηγηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες .
Ο δασάρχης ενημέρωσε ακόμα τους υλοτόμους ότι ζήτησε κονδύλια , έτσι ώστε το Δασαρχείο να προβεί στην αγορά αυτοκινήτων , έστω και μεταχειρισμένων τα οποία υπάρχουν στην αγορά σε πολύ καλή κατάσταση και προσιτές τιμές.
Εμφανίστηκε κάπως δυσαρεστημένος , επειδή δεν υπήρξε καμία καταδίκη του εμπρησμού από την πλευρά τους. Οι υλοτόμοι δήλωσαν απερίφραστα ότι τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες και θίγουν πρώτα τους ίδιους .
Δήλωσαν ακόμα, ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος και πρόκειται σύντομα να προβούν και σε δυναμικές κινητοποιήσεις για να βρεθεί άμεση και μόνιμη λύση . Αποφάσισαν να συναντηθούν με τον γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας και να ζητήσουν την άμεση συνδρομή του στο πρόβλημα.
Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας Γιάννης Στεφανίδης , δήλωσε ότι διαθέτει τα οχήματα του Συλλόγου για την εξυπηρέτησή τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορούσε να γίνει  δεκτό για νομικούς λόγους όπως είπε ο δασάρχης. 






8 σχόλια:

  1. Eκπρόσωποι των υλοτόμων τρέξτε σε κινητοποιήσεις μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε λύσεις.οι άλλοικαι να μπορούν να κάνουν κάτι δεν θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι βόμβα ήταν σταματάν οι υλοτομίες που δέν άρχισαν μέχρι τώρα? Πότε θα δουλέψουμε Θα βγάλουν απο το μυαλο τους και καμμία Δ.Α.Δ.οπως πέρσι.Πρέπει οι υπεύθυνοι να τα μαζεύουν και να πάνε στα σπίτια τους.Θέλουμε να δουλέψουμε οπως δουλευαμε και σηντηρούσαμε τις οικογένειες μας τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο περιέργεια, τι ΔΑΔ βγαλανε πέρσι απο το μυαλό τους και σταματησαν οι εργασίες; Οι υπέυθυνοι να τα μαζέψουν και να πάνε σπιτια τους όπως λες και να αναλάβετε εσείς που ξερετε να διαχειρίζεστε τα δάση αφού κάνατε 130 δασικούς συνεταιρισμούς και δηλωνετε μέλη 2000 υλοτόμους!!!!!

      Διαγραφή
    2. και αλλοι θελουν να συντηρησουν την οικογενεια τους αλλα με την συμπεριφορα σας θα τουσ βρειτε απεναντι αν κανετε τα περσυνα (κατι κολοπαιδα πηγαιναν παραγγελιεσ και σου πουλουσαν πνευμα δε ζυγιζω αμα γουσταρης κι αλλα τετοια) θα κλεισουν σπιτια φετος να το ξερετε

      Διαγραφή
  3. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΞΥΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΠ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητηρια, να κλείσει και η τελευταία και μεγαλύτερη υπηρεσία στην Αριδαία!!!! Στις επόμενες δημοτικές να κατεβεις για δήμαρχος Αλμωπίας ή μήπως καλύτερα για κλητήρας του δήμου Έδεσσας????

      Διαγραφή
    2. Κλητήρας στο δήμο Εδεσσας, κλητήρας νερού... νεροκουβαλητής δηλαδή του δήμου Έδεσσας

      Διαγραφή
    3. Κάτι ξέρεις από νεροκουβαλημα εσυ για να το λες.

      Διαγραφή

(3)