Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Παραίτηση προ των πυλών στον Δήμο Αλμωπίας




Παραίτηση που θεωρείται βέβαιο ότι θα προκαλέσει σειρά αναταράξεων στην πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας βρίσκεται προ των πυλών στον Δήμο Αλμωπίας.
Η κατάσταση θεωρείται πλέον μη αναστρέψιμη. Στο μεταξύ μεγαλώνει το κλίμα δυσαρέσκειας κατά της προέδρου του ΚΕΠΚΑ , η οποία ουσιαστικά εδώ και δυο μήνες δεν ασκει τα καθήκοντά της ,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσλειτουργίες και προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να αποφευχθούν .
Οι υπόλοιποι συνεργάτες του Δημάρχου θεωρούν ότι τους αντιμετωπίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η δυσαρέσκειά τους είναι εμφανής , αλλά αποφεύγουν πλέον να πουν την άποψή τους , καθώς θεωρούν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
 Στο μεταξύ πολλά ερωτηματικά προκαλεί η  μη πρόσκληση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Νικολαϊδη  στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ κατοίκων της Πολυκάρπης και του Δημάρχου , σχετικά με το πρόβλημα της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού, καθώς είναι το χωριό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες , ενώ η πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ απαίτησε από τον Δήμαρχο να συγκαλέσει τη ΄συσκεψη , η ίδια απαξίωσε να παρευρεθεί. 

4 σχόλια:

  1. σιγα τα αιματα...να μην σκιστει κανα καλτσον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απαξιει γενικα για ολα θα ερθει ομως η ωρα της και δεν θα αργησει πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vrethike i lisi gia to anoigma ton pedikon stathmon. ethelontes brefonipiokomoi!!! mas douleuoun re pedia!!! poios tha parei tin eythini an simbei kati? i proedros tha to dextei arage?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)